Så fedt har det været på I FORMs tidligere træningsrejser

Og derfor skal du tage med, når vi rejser til Egypten den 30. oktober til 6. november 2020 på Energy Camp.

Træningsferie med I FORM

TRÆNINGSFERIE MED I FORM Tag med på en uges ferie i træningens og velværets tegn.

© Michaela Sperring

Yoga under åben himmel. Træning på stranden. Inspirerende foredrag om det sunde liv. Afslapning, solskin og socialt samvær på et toplækkert hotel.

Det lyder som lidt af en drøm, og den kan blive din virkelighed, hvis du sikrer dig en af pladserne på I FORMs træningsrejse, Energy Camp.

Vores træningsrejse til november går til sportshotellet Aqua Vista, som er Playitas' søsterresort i Hurghada, Egypten

“Den bedste rejse, vi har været på længe!”

Vi kan nævne tusind grunde til at tage med på vores træningsrejse til april. Men hvorfor skulle vi det, når nu de tidligere deltagere på I FORM Energy Camp siger det så godt?

“Det har været den bedste rejse, jeg har været på meget længe. Jeg har dyrket yoga og styrket min krop både indvendigt og udvendigt – og jeg har endda også prøvet ting, som ligger ganske langt udenfor min comfort zone. Det har været rigtig fedt,” siger Patricia. “En skøn uge med fantastisk motiverende trænere og skønne deltagere med positiv indstilling. Det var vores tredje år, og vi kommer tilbage! Rejser hjem med en masse energi og smil på læben,” fortæller Mari-Ann.
“En helt igennem fantastisk og inspirerende tur med masser af nye oplevelser. Jeg fortsætter min træning med ny energi og har både været i motionscenteret, gået 6 km og løbet lidt over 3 km (har ikke løbet i over et år!) i denne her uge,” siger Maibrith.

Du kan sagtens rejse alene

Du kan uden problemer få en fantastisk tur, hvis du beslutter dig for at tilmelde dig rejsen alene. På vores Energy Camps er der flere deltagere, som tager afsted helt solo.

“Det er første gang, jeg rejser alene, og jeg er superglad for, at jeg er taget med. Det har været en stor udfordring for mig at tage afsted, men jeg er så glad for, at jeg tog den. Man kan vælge det sociale til, og man kan vælge at være alene, og det passer mig så godt," siger Anne Kathrine, som deltog i Energy Camp på Kreta.

Hør Anne Kathrine fortælle, hvorfor hun er glad for, at hun tog med på turen:

Hvis du som Anne Kathrine overvejer at melde dig til alene, har vi kun ét råd: Gør det bare. Der er masser af søde mennesker at træne og hygge sig med – fra vores inspirerende trænere til de andre søde gæster, som alle kommer for at have en god uge ved havet med træning, selvforkælelse og hyggelige stunder. Der er både tid til at være sammen med andre og plads til at være alene, når det passer dig.

Mountainbike-holdet på vej ud for at brænde krudt af i den smukke natur.

© Michaela Sperring

Efter en svedig træning er det skønt at hoppe i havet sammen.

Det kan blive svært at vende tilbage til et almindeligt fitnesslokale efter en tur på Energy Camp. Udsigten er vanedannende!

© Michaela Sperring

Masser af godt humør og træning på stranden.

© Michaela Sperring

DSC-2470-ZTLHYE90YJN-2 Fart over feltet. På Energy Camp kan alle deltage, uanset træningsniveau.

Sund og lækker mad – hver dag på ferien. Mmm!

Kom med på Energy Camp! Du vil ikke fortryde det.