Mangler du en grund til at tage med? Her er 5 gode

Med hjem fra Kreta tager du fem vigtige værktøjer, som du kan have glæde af meget, meget længe efter, at du har pakket kufferten ud. Både krop og sjæl vil takke dig for turen. Og måske også dine omgivelser!

Nytte tætte venskaber opstår på kryds og tværs på I FORMs træningsrejser.

1. Du får helt ny træningsglæde.

Både mens du giver den gas under den græske forårssol, og når du kommer hjem til Danmark. Det har vi set fra talrige I FORM-rejser: Har du brug for et skub i hverdagen, finder du drivet dybt inde i dig selv, når du kommer i gode trænerhænder og godt selskab langt væk hjemmefra. Du kan deltage, uanset hvilken grundform du er i.

2. Du spiser verdens sundeste mad

Kreta er hjemsted for den allersundeste version af Middelhavskosten, som i århundreder har fået øboerne til at leve længere end alle andre. Under I FORMs Energy Camp kan du mærke forskellen på din egen krop. Og med afsæt i den nyeste forskning får du masser af tips til, hvordan du skaber middelhavsmagi i din egen hverdagsmad, når du kommer hjem igen

3. Du får effektive sundhedsværktøjer

Inspirerende foredrag giver dig ny indsigt i og nye metoder til at nå de mål, du drømmer om. Du får erfarne eksperters råd om, hvordan du får din træning og kost til at virke endnu bedre. Du lærer at spore energityvene i dit liv og gøre kort proces med dem - eller vende dem til din fordel. Og du får lettere ved at sætte dig de rigtige mål og holde dig selv til ilden. Kort sagt: Du får en hel stribe succesmetoder med dig hjem!

4. Du får styr på dine velværehormoner

Kroppens hormoner betyder alverden for, hvordan du har det, men de fleste af os udnytter dem slet ikke godt nok. Med enkle midler kan du booste de hormoner, der gør dig rolig, glad, tryg og fyldt med energi, og holde dem nede, der gør dig stresset, bange, søvnløs og fed. Få den nyeste viden om, hvordan du med træning, kost og mentale teknikker får flere velværehormoner til at rulle gennem din krop.

© I FORM, arkivfoto

5. Du får nye venner for livet

Du træner, spiser, leger, griner og hygger sammen med ligesindede fra Danmark, Norge og Sverige. Det sociale samvær på vores ture kommer til at være helt i top: Mange af I FORMs tidligere rejsedeltagere har udviklet stærke venskaber, der holder livet ud. Du kan derfor sagtens rejse alene, for alene - det bliver du ikke! Eller du kan dele oplevelsen med din søster, veninde, mor, datter eller kæreste.

I FORMs Energy Camp på Kreta arrangeres i samarbejde med Apollo.

Tilmeldingen til denne tur er lukket.