© Michaela Sperring

Her er de seje og inspirerende trænere, som skal med på Energy Camp

Der kommer sved på panden og fuld power på træningsglæden fra morgen til aften, når vi rejser til Kreta 25. april til 2. maj 2020. Her kan du møde de kompetente kræfter, der står bag al træningen.

3. februar 2020

Når turen går til Kreta med I FORM bliver det en træningsrejse med lækre omgivelser, udfordrende aktiviteter – og ikke mindst kompetente kræfter på træningsholdene.

Dem kan du møde på I FORMs træningsferie:

  • Martin Kreutzer, trænings- og ernæringsekspert
  • Susanne Lidang, yogainstruktør og forfatter
  • Kristin Birkelund, personlig træner og løbecoach
  • Siri Jona Gold Nordén, holdinstruktør
  • Michaela Sperring, rejsekoordinator
  • Sara Christensen, chefredaktør på I FORM

Her kan du møde de dygtige mennesker, som sørger for, at du får det maksimale ud af turen.

Træningsferiens træning- og ernæringsekspert, Martin Kreutzer

Træning- og ernæringsekspert Martin Kreutzer

Martin Kreutzer – trænings- og ernæringsekspert

Træning på stranden og i havet, fede ture på mountainbiken og et inspirerende foredrag om antiinflammatorisk kost. Det er nogle af de ting, du kan forvente dig af Martin på træningsferien. Han har været I FORMs faste trænings- og ernæringsekspert gennem en lang årrække, fordi han har styr på teorien, men også ved, hvordan almindelige mennesker kan bruge den i praksis.

Instagram: @martin_kreutzer

Træningsferiens yogainstruktør, Sunsanne Lidang
© Jakob Helbig

Træningsferiens yogainstruktør, Sunsanne Lidang

Susanne Lidang – træningsferiens yogainstruktør

Susanne underviser i Hatha Yoga og er forfatter til to succesfulde bøger om yoga. På vores træningsferie starter hun hver dag med at guide dig igennem morgenyoga, mens solen står op over havet, ligesom du får mulighed for at gå i dybden med fx ryg, nakke og skuldre, når hun kører sine særlige workshops. Susanne går op i, at undervisningen er for alle uanset niveau, og hun sender altid sine elever hjem med gode redskaber til at arbejde videre med yogaen derhjemme.

Instagram: @susannelidang

Personlig træner Kristin Birkelund

Personlig træner Kristin Birkelund

Kristin Birkelund – træningsferiens personlige træner og løbecoach

Kristin fandt løbeglæden i en ung alder og har siden også forelsket sig i og er blevet uddannet inden for styrketræning, personlig træning og holdtræning. Hun er altså en vaskeægte allrounder, der elsker at sprede træningsglæde til folket. Med høj energi presser hun dig til at yde det lille ekstra – hvadenten det er på hendes beach bootcamp-timer eller til træning af core og baller. Men samtidig er hendes vigtigste mission, at træningen skal være sjov for alle! Det er også Kristins smil, du vil møde, hvis du skal med på morgenløbeturene på træningsrejsen.

Instagram: @kristinbirkelund

Træningsferiens holdinstruktør, Siri Jona Gold Nordén
© Jakob Helbig

Holdinstruktør Siri Jona Gold Nordén

Siri Jona Gold Nordén – træningferiens holdinstruktør

Siri elsker al træning, hvor der er skruet op for energien og musikken. Derfor underviser hun i alt fra dans og step til pump og HIIT. Siri har været en del af I FORMs træningsrejser i tre år nu, så vi ved, der er garanti for store smil og god stemning, når du deltager på et af hendes hold. Alle får simpelthen en drøngod oplevelse – uanset alder, form og motorisk formåen.

Instagram: @sirigold

Træningsferiens rejsekoordinator, Michaela Sperring

Rejsekoordinator Michaela Sperring

Michaela Sperring – træningsferiens rejsekoordinator

Michaela har arbejdet som Apollos sportskoordinator på bl.a. Playitas, og det er også hende, der skal sørge for, at alt glider glat på Energy Camp på Kreta. Hun er nemlig vores rejsekoordinator på træningsferien. Derudover arbejder Michaela med sund kost og motion til hverdag, og hun brænder for at sprede det gode budskab og den gode stemning, så alle får en fantastisk og inspirerende tur.

Instagram: @sperring94

I FORMs chefredaktør, Sara Christensen
© Ditte Capion

Chefredaktør Sara Christensen

Sara Christensen – I FORMs chefredaktør

I tre år har Sara siddet som chefredaktør på I FORM, og hun er derfor den helt rette at gå til, hvis du gerne vil vide mere om magasinet. Derudover elsker hun at træne og er med til at sprede god energi på de mange hold, du kan deltage i i løbet af træningsferien. Glæd dig desuden til hendes foredrag om træningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: