Test: Sports-bh'er

Støt dine bryster med årets mest suveræne sports-bh og red dine bryster fra at blive mast flade og bumpet lange.

Test af Sports-bh'er

Se hvilke sports-bh'er I FORM anbefaler.

© colourbox

Find den perfekte sports-bh

Denne test består af 15 sports-bh'er. Den er opdelt i tre kategorier: bh'er til lavintens træning, bh'er til højintens træning samt bh'er til stor barm. Kvinder med fyldig barm skal generelt altid have masser af støtte til brysterne, så i denne kategori er de testede bh'er både til høj- og lavintens træning.

Ny sports-bh? Sådan vælger du den rette

Sådan har vi testet

Vi har sat 17 kvinder i forskellige størrelser til at teste sports-bh'er på asfalten og i fitnesscentret. Hver bh er testet af flere kvinder med forskellige skålstørrelser. Testen er opdelt i tre kategorier. Den første kategori er sports-bh'er med A-D-skål til lavintens træning. Her har testerne dyrket yoga, styrketrænet og cyklet. Kategori nummer to består af bh'er med A-D-skål til højintens træning. Her har testkvinderne løbet, dyrket CrossFit og sprunget trampolin. Den sidste kategori består af sportsbh'er til stor barm (DD-J) til både lav- og højintens træning med hop og masser af sved på panden.

Download hele testen herunder

Test af Sports-bh'er

Se hvilke sports-bh'er I FORM anbefaler.

© colourbox

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background