Test: Sports-bh'er

Støt dine bryster med årets mest suveræne sports-bh og red dine bryster fra at blive mast flade og bumpet lange.

Test af Sports-bh'er

Se hvilke sports-bh'er I FORM anbefaler.

© colourbox

Find den perfekte sports-bh

Denne test består af 15 sports-bh'er. Den er opdelt i tre kategorier: bh'er til lavintens træning, bh'er til højintens træning samt bh'er til stor barm. Kvinder med fyldig barm skal generelt altid have masser af støtte til brysterne, så i denne kategori er de testede bh'er både til høj- og lavintens træning.

Ny sports-bh? Sådan vælger du den rette

Sådan har vi testet

Vi har sat 17 kvinder i forskellige størrelser til at teste sports-bh'er på asfalten og i fitnesscentret. Hver bh er testet af flere kvinder med forskellige skålstørrelser. Testen er opdelt i tre kategorier. Den første kategori er sports-bh'er med A-D-skål til lavintens træning. Her har testerne dyrket yoga, styrketrænet og cyklet. Kategori nummer to består af bh'er med A-D-skål til højintens træning. Her har testkvinderne løbet, dyrket CrossFit og sprunget trampolin. Den sidste kategori består af sportsbh'er til stor barm (DD-J) til både lav- og højintens træning med hop og masser af sved på panden.

Download hele testen herunder

Test af Sports-bh'er

Se hvilke sports-bh'er I FORM anbefaler.

© colourbox

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background