Køb flere løbesko

Ja, du læste rigtigt. Det koster faktisk det samme at have to par sko som et enkelt, for mens du træner i det ene par, hviler det andet - og bliver ikke så hurtigt slidt.

Køb sko til intervaltræning

Hvis du køber to par sko til dine løbeture, skal du ikke købe en kopi af de gamle.

Du har langt større fordel af at købe et par såkaldte letvægtstrænere, som tilfører træningen helt nye nuancer. Skoene er designet til tempofyldt løb og gør blandt andet intervaltræning til en langt mere fyrig oplevelse. Allerede når du snører de lette sko, begynder du at sætte dig op til dit træningspas, og resultatet er, at du med garanti kommer til at give tempoet en ekstra skalle.

Det er ikke ligegyldigt, hvilke løbesko du løber i. Derfor har vi her samlet alt det, du skal vide, inden du køber løbesko.

Et ekstra plus ved at veksle mellem traditionelle løbesko og letvægtstrænere er, at du mindsker risikoen for overbelastningsskader. Hver sko påvirker benene lidt forskelligt, så du minimerer risikoen for at skabe en eventuel overbelastning ved at variere, hvad du har på fødderne.

Sådan kommer du ALTID ud at løbe

Egentlig er du typen, der løber, men lige i dag har du faktisk ondt i hovedet, og i går var du superstresset. Men i morgen SÅ starter du - hvis det altså ikke lige regner…..

Spænder dine dårlige undskyldninger ben for dine løbedrømme, så har vi et forslag til dig.

For det første; Motion er ikke noget, du gør MOD dig selv, men FOR dig selv. Manglende energi, hovedpine og stress forsvinder ikke efter en aften på sofaen. Men en rask løbetur rundt i kvarteret med frisk luft i ansigtet og din yndlingsmusik i ørerne giver dig et pusterum, der er dit helt alene. Her kan du lade batterierne op og slippe dagens bekymringer - og du behøver ikke løbe et halvmarathon for at mærke effekten.