Volleyball - en god sport?

Hvad er det godt for?

Volleyball er godt for skulder-, ryg-, bryst- og lårmuskulaturen. Selv om der ikke er direkte kontakt med modstanderne, opstår der skader. Blandt elite- spillere er det knæene, det oftest går ud over hos motionisterne er det forstuvede fingre.

På motionsplan er volleyball først og fremmest et meget socialt spil. Man er nødt til at arbejde sammen for at få succes. Også uden for banen er volleyball kendt som en sport, hvor der er meget hygge og godt kammeratskab.

Hvad kræver volleyball?

Volleyball er den mest stillestående af de seks sportsgrene. Men det betyder ikke, at sved på panden og ømme muskler ikke forekommer. Alene opvarmningen er så grundig, at musklerne dér bliver banket godt igennem.

Volleyball er ingen kontaktsport rent fysisk, for spillerne står på hver sin side af nettet. Alligevel er der gode muligheder for at komme i kontakt med andre mennesker. Ønsker du at spille med kæresten, findes der mixhold, hvor kvinder og mænd spiller sammen.

At spille volleyball kræver ikke de store forkundskaber. Boldøje, højde og en god koordinationsevne skader naturligvis ikke, men selve spillet og teknikken lærer man hurtigt.

Hvad koster det?

Det koster et sted mellem 500 og 1000 kroner i kontingent for en sæson. Til gengæld er der ikke brug for ret meget udstyr: Et par indendørssko, shorts, T-shirt og evt. et par knæbeskyttere.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background