Træk til bryst-øvelse til 15 ugers træningsøvelser

Hvad gør den godt for: Ryg, skulder, biceps.

Hvad skal du bruge: Kabeltræk, en bred trækstang og en karabinhage.

Sådan gør du: Sæt trækstangen fast til kabeltrækket med karabinhagen. Sænk puden over dine lår så meget, at den hviler fast på lårene – det holder dine ben fast, så det er ryggen alene, der får lov at arbejde. Grib fat om stangen, så dine fingerspidser vender ind mod dig selv, og dine arme er i en 90-graders vinkel.

Sæt dig ned på sædet med armene strakt lige op i luften – mens du har fat om trækstangen. Hiv nu trækstangen nedad i en lige linje, indtil den er lige under din hage. Før trækstangen langsomt opad igen, til du når startpositionen. Sørg for at udføre bevægelsen endnu langsommere denne vej – det giver mest.

Tips: Sørg for at holde ryggen rank under hele øvelsen, så du får den rigtige holdning. Træk kun vægtstangen ned til brystbenet i stedet for at trække den helt ned til maven. Det vil være spild af energi, for det giver ikke ekstra.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background