Undgå sidestik med dette simple body hack

Sidestik er en irriterende følgesvend for mange, når de begiver sig ud på løbeturen, men det kan være slut, når du kender dette trick. Hør om body hack'et og find ud af, hvorfor det vil kunne gøre dig helt fri for den stikkende fornemmelse.

Kvinder løber i skoven

Irriterende sidestik kan ødelægge selv den bedste løbetur og tvinge dig til at stoppe op og tage dig til siden. Men det er rent faktisk muligt at blive helt fri for de jagende stik.

De fleste mennesker puster ud når deres højre fod rammer jorden. Det giver et nedadrettet pres på leveren, som netop er placeret i højre side. Dette vil få leveren til at presse på mellemgulvet, som derved vil skabe et ubehageligt sidestik hos dig.

Ved i stedet at puste ud i det, at din venstre fod rører jorden, vil du have plads til at trække vejret frit uden at skabe unødvendigt pres på lever og mellemgulv.

Der er mange teorier om, hvorfor sidestik opstår og forslagene til løsningerne er derfor også mange. Nogle forskere mener desuden, at en krum ryg også kan være skyld i tilbagevendende sidestik - så ret ryggen og pust ud på det rigtige tidspunkt.

Vi håber, at dette trick virker for dig.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background