Inline: Udstrækning

Det er godt for kroppen at slutte blidt. Rul derfor stille og roligt af i en 10-15 minutter.

Udstrækning er ikke lige så vigtigt ved inlineløb som ved f.eks. løb, da kroppen ikke belastes lige så hårdt. Alligevel er en god idé at strække musklerne i lår og baller godt. Og jo smidigere og stærkere du er, jo bedre rustet er du også mod skader.

Inderlår

Stå bredt skrævende og bøj så ned over det ene ben. Hold et konstant stræk i 10-20 sek. uden at hugge og skift så til det andet ben. Gentag øvelsen tre gange.

Baller

Sæt dig på gulvet, sæt højre fod over på venstre side af venstre knæ. Hold om højre knæ med begge hænder og træk skråt mod venstre og ind mod kroppen, til det strammer i højre balle. Hold strækket 10-20 sek. og skift ben. Gentag øvelsen tre gange.

Overlår

Find noget at støtte imod. Tag fat om den ene ankel og træk underbenet roligt op, indtil det begynder at stramme i låret. Hold atter strækket i 10-20 sek. og skift så ben. Lav øvelsen tre gange.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background