Step/Power step

Step findes i flere forskellige sværhedsgrader.

Eneste fællesnævner er stepbænken, som er midtpunkt i timen.

Den er indrettes således, at den kan indstilles i forskellige højder, alt efter hvor meget belastning man ønsker. Har du i forvejen lidt problemer med knæet, bør bænken være så lav som muligt.

Begyndere

Step 1 eller step for begyndere er med forholdsvis lette serier bestående af varianter af basistrinene. Det er trin op og ned af bænken med skiftevis højre og venstre ben.

Øvede

Step for øvede er for dem, der vil dyrke det høje tempo og den mere indviklede koreografi. Timerne her kræver god form og rutine, da bænken bruges fra alle fire sider, og da der både drejes, svinges og hoppes på den.

Ben og baller kommer i fokus

Step er især godt for ben og baller, og udføres det rigtigt med sikre trin på stepbænken, er der ikke stor risiko for skader. Dog kan for meget steptræning give overbelastningsskader i akillessenen, lægmusklen og fodleddet.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background