Cardio-program: Styrk hele kroppen

Det geniale ved at træne i fitnesscenteret er, at du får brugt dine muskler mere end ved de fleste andre træningsformer.

Perfekt kalorieforbrænding

For når dine ben er kørt flade på løbebåndet, er overkroppen stadig klar til en tur i romaskinen. Derfor kan du både tvinge din krop til at arbejde hårdt længere, samtidig med at du styrker alle de store muskler. Og jo større muskler du har, des flere kalorier forbrænder du. Da du bliver i stand til at træne i længere tid, bliver det totale kalorieudbytte ligeledes markant højere ved den alsidige træning.

Vi har træningsprogrammer til løb, styrketræning, yoga og crossfit - og meget mere. Find dit nye træningsprogram her og nå i mål med din træning.

Kig dig godt for, når du vælger fitnesscenter. Lad dig ikke forblænde af kromskinnende vægt-maskiner. Skel hellere til, om centeret har et stort udbud af cardio-maskiner, så du undgår kø.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background