Cardio-program: Styrk hele kroppen

Det geniale ved at træne i fitnesscenteret er, at du får brugt dine muskler mere end ved de fleste andre træningsformer.

Perfekt kalorieforbrænding

For når dine ben er kørt flade på løbebåndet, er overkroppen stadig klar til en tur i romaskinen. Derfor kan du både tvinge din krop til at arbejde hårdt længere, samtidig med at du styrker alle de store muskler. Og jo større muskler du har, des flere kalorier forbrænder du. Da du bliver i stand til at træne i længere tid, bliver det totale kalorieudbytte ligeledes markant højere ved den alsidige træning.

Vi har træningsprogrammer til løb, styrketræning, yoga og crossfit - og meget mere. Find dit nye træningsprogram her og nå i mål med din træning.

Kig dig godt for, når du vælger fitnesscenter. Lad dig ikke forblænde af kromskinnende vægt-maskiner. Skel hellere til, om centeret har et stort udbud af cardio-maskiner, så du undgår kø.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background