Annonce for Nyesokker.dk

Spark forkølelsen væk med uldsokker

I de kolde sæsoner er det guld værd at have uld i sokkeskuffen. Uld holder dine fødder varme og tørre, så dit immunforsvar effektivt kan holde forkølelsen på afstand.

ULDSOKKER OG YOGAMÅTTE

En sund livsstil er en helhed, der består af forskellige komponenter. En sund garderobe er én af dem. Udover det rette træningstøj er det en god idé at forsyne garderoben med varme og lækre uldsokker. De kan nemlig give dit immunforsvar en hjælpende hånd i vinterhalvåret.

Uld har mange gode egenskaber, som gør sig rigtig godt i de kolde, grå og regnfulde måneder. Det giver masser af varme, og så holder det dine fødder tørre og trygge. Derfor er uldsokker en ren vinder, når det kommer til at holde snot, host og nys på afstand.

Varme og fugtfrie fusser

Du vil næppe fortryde at tilføje en uldsok eller ti til din sokkeskuffe. Uldsokker fås i et hav af formater lige fra de tykke til de tynde, dem med og uden elastik, dem af 100% uld og flere forskellige materialer, de lange overknee- og de korte under knee-sokker.

Fælles for dem alle er imidlertid deres fordelagtige egenskaber, når det kommer til at holde dig varm og modstandsdygtig i vinteråret. Her er det først og fremmest uldens naturligt varmende egenskaber, der kommer dig til hjælp. Som materiale varmer uld nemlig mere end både bomuld og forskellige syntetiske materialer.

Det betyder dog ikke, at du får det for varmt. Fordi uld automatisk regulerer temperaturen, bliver dine fødder sjældent hverken for varme eller for kolde. Er din kropstemperatur lav, vil ulden varme, og er den høj, vil ulden køle. Det er én af materialets store styrker.

En anden styrke er, at uld effektivt transporterer fugt. Derfor holder dine fødder sig tørre og behagelige i sokkerne. Varme og tørre fødder står stærkt, når det kommer til at holde vinterens forkølelser for døren - og derfor er uldsokker et stensikkert hit.

Uld er antibakterielt og selvrensende

Som materiale har uld mange fine fordele. Som vi har været inde på, er det varmende, temperaturregulerende og fugttransporterende. Men derudover har det også antibakterielle og selvrensende egenskaber. Det betyder, at du ikke behøver vaske dine uldsokker nær så ofte, som du vasker dine strømper af andre materialer.

En gang imellem har sokkerne ikke desto mindre brug for en vask. Her kan du give dem en tur i maskinen på et uldprogram og med et uldvaskemiddel. Undgå at lægge sokkerne i blød eller at vride dem. Når du følger disse simple regler, kan dine uldprodukter holde i lang tid.

En billig booster til immunforsvaret

Det behøver ikke være dyrt at tilføje tykke og tynde uldsokker til garderoben. Derfor kan du med fordel forsyne dig med både de lange overknee-sokker og varmende ankelsokker til de kølige forårsdage - de kan nemlig også være temmelig forkølelsesfremkaldende.

Hos NyeSokker.dk finder du uldsokker i enhver afskygning og til en skarp pris. Her kan du hurtigt få fyldt din sokkeskuffe med uldne vidundere til vinter- og forårskulde. Det kan være en rigtig god investering, hvis du har planer om at booste dit immunforsvar. En sund og forkølelsesfri sæson starter nemlig med varme og tørre fødder.