Sådan får du et godt spaophold

Et spa-ophold skal være totalt tvangsfrit. Det skal gøre nøjagtig, hvad du har lyst til. Hvis du har lyst til at gå en tur i naturen, så drop den planlagte yoga-time, og gør det.

Sæt ikke for meget på programmet

Et spa-ophold byder på mange spændende tilbud, lige fra dans, gymnastik, behandlinger, foredrag og meget mere. Lad dig ikke suge med ind i programmet, så du pludselig har sanmmensat en hel arbejdsdag for dig selv - fordi du ikke vil få glip af noget - eller fordi du tager den daglige stress med dig og måske ligefrem føler, at du bør deltage.

Giv dig tid til bare at sidde

Giv dig selv tid og ro til bare at sidde uden at gøre noget som helst. Betragt naturen, spis i ro og fred og prøv at give dig tid til at finde den indre ro.

Vær kritisk, når du vælger behandlinger

Du kan fylde din dag med ansigtsbehandlinger og kurbade - hvis du har råd. Lad være. Vælg et par stykker, som du virkelig gerne vil opleve, og sats på kvalitet i stedet for kvantitet.

Sørg for, at du og dine rejsefæller giver hinanden fri

Husk, at din mand eller dine veninder har andre behov end dig, og alle skal have mulighed for at gøre det, de har lyst til. Lad endelig veninden danse salsa, mens du ligger i poolen og nyd, at I snart mødes igen til frokost.

Book behandlinger i god tid

De individuelle behandlinger er populære. Du kan kun være sikker på at få dem, du virkelig gerne vil have, hvis du studerer tilbuddene derhjemme og booker, før du kommer. Regn ikke med, at du lige kan vælge fire ekstra, når du er ankommet.

Pak til et spaophold

Et spaophold kræver et noget anderledes indhold i kufferten end de fleste weekendophold. Tjek her, hvad du skal huske.

  • Du skal stort set kun bruge dit almindelige tøj, når du spiser.
  • Husk vandresko og/eller løbesko, sportssko til indendørs brug samt badesandaler.
  • Medbring helst et par badedragter eller bikinier, så du altid har en tør at tage på. (Og en badekåbe, hvis spaet ikke stiller en til rådighed, hvilket er det normale)
  • Husk rigeligt med fitness-tøj. Hvis du er sportsinteresseret eller den aktive type, vil du komme til at svede flere gange.
  • Hvis du har plads, vil et ekstra tørt håndklæde garanteret været skønt på et eller andet tidspunkt - du kan komme til at bruge rigtig mange.