Annonce nyesokker.dk

Få en veltempereret nattesøvn i uldundertøj

Det er ikke kun kost og motion, der har indflydelse på, hvordan vi sover om natten. Det har også betydning, hvordan du vælger at klæde dig på til drømmeland. Trækker du i et par uldne underbukser og en blød uldundertrøje, er du godt på vej til at få en god – og veltempereret – nattesøvn.

T-shirts fra nyesokker.dk

Måske tænker du, at det ikke betyder så meget, hvad du har på under dynen. Når alt kommer til alt, er der jo ikke tale om en gallafest eller et vigtigt forretningsmøde. Tværtimod skal du bare ligge i din seng. Ikke desto mindre er din beklædning vigtig for kvaliteten af din nattesøvn.

Materialet på dit undertøj har indflydelse på, hvordan temperaturen reguleres, hvordan fugt transporteres, og hvor hygiejnisk dit sovemiljø er. Uld scorer højt på alle parametre, og derfor er uldundertøj et rigtig godt bud på en sund sovebeklædning.

Derfor skal du sove i uldundertøj

Der er faktisk flere gode grunde til, at uld gør sig rigtig godt under dynen. For det første er det et materiale, som automatisk regulerer temperaturen. Det betyder, at der hverken bliver for varmt eller koldt i sengen. Er sovemiljøet køligt, varmer ulden dig, og er det varmt, virker ulden kølende. Magisk? Næppe, men ét af naturens små mirakler.

For det andet virker uld svedtransporterende. Det er en stor fordel, fordi vi ofte sveder en del i løbet af natten. Med uldunderbukser og uldundertrøje transporteres fugten væk fra kroppen, så du ligger tørt og godt. Det er et super udgangspunkt for en dejlig søvn.

5 fordele ved uldundertøj:

  1. Det regulerer din kropstemperatur.
  2. Det transporterer fugt væk fra kroppen.
  3. Det er antibakterielt og lugthæmmende.
  4. Det er slidstærkt og holder godt på farven.
  5. Det varmer bedre end bomuld og syntetiske materialer.

Fyld garderoben med uldne underværker

Som du sikkert kan forstå, er der god grund til at fylde garderoben med uld - særligt til at sove i. Du kan med fordel shoppe alt fra underbukser og undertrøjer til lange uldunderbukser og uldstrømper til vinternætterne. Hos Nyesokker finder du produkter til både dame og herre, så du også kan berige din partner med uldne underværker.

I skal ikke bekymre jer om krævende håndvask af uldundertøjet. I dag kan uld nemlig sagtens komme i vaskemaskinen, så længe du bare følger enkelte retningslinjer: Brug et uldprogram, brug et vaskemiddel til uld og undgå at lægge uldtøjet i blød.

Uld har desuden selvrensende egenskaber, hvilket betyder, at du ikke behøver vaske det lige så ofte som andre materialer. Du kan altså sagtens bruge dine uldstrømper og din uldundertrøje nogle gange inden en vask. Underbukser er selvfølgelig en anden sag!

Du er nu blevet godt klædt på til at håndtere dit uldtøj, og ikke mindst til at sove godt. Vi håber, at artiklen har givet stof til eftertanke. Det kan nemlig godt betale sig at klæde dig på til en sund og behagelig nattesøvn.

    Newsletter background