Tæt på Ole Henriksen

I FORM mødte verdens gladeste mand, Ole Henriksen, til en snak helt tæt på...

Orange er den gladeste farve

Hvordan ville dit liv have formet sig, hvis du ikke var rejst ud i den store verden med den kæreste, som også tog dig med til USA?

Dengang jeg mødte Harvey, drømte jeg om at flytte til Paris og blive indretningsarkitekt. På det tidspunkt var jeg dekoratørelev i det velrenommerede møbelhus Den Permanente og SÅ fascineret af stilen fra Bo Bedre. Jeg sad også selv og tegnede huse og drømte - men drømmene foregik kun i Europa, ikke i USA.

En ting er sikker: Jeg ville aldrig være blevet i Nibe. Men jeg kan sagtens se for mig, at jeg boede i København. Sikkert i en dejlig lejlighed midt inde i byen omgivet af klassiske, danske designmøbler. Og jeg ville sikkert have været samme person som nu: Lige så arbejdsom, lige så kreativ - og ville have det lige så sjovt!

Har du virkelig aldrig fået lavet plastickirurgi?

Min tænder har fået lidt hjælp til at blive hvide, men min hud er der ikke pillet ved. Den er et resultat af gode hudplejeprodukter og rutiner og min sunde livsstil. For nylig mødte jeg en af de kendteste plastickirurger i Beverly Hills på Bel Air Hotel. Det kriblede i fingrene på ham for at få lov at genopbygge mit ansigt, som han kaldte det. Men så måtte jeg jo svare, at det ville være en katastrofe for mig at se ud som ham.

Jeg vil ikke have botox i panden, og jeg er glad for at have min mimik i behold. Mange af Hollywoods stjerner er helt stive og udtryksløse i ansigtet p.g.a. for meget plastickirurgi og for mange sprøjter med fyld.

Hvad drømmer du om at lave resten af dit liv?

Jeg bliver aldrig træt af at lære nye ting. Jeg vil fx gerne lære at tale fransk, inden jeg bliver alt for gammel. Jeg vil også gerne samle penge ind til og i det hele taget give en håndsrækning til forskellige hjælpeorganisationer ved at være derude, hvor der er brug for hjælp og virkelig gøre en indsats for fx børn i nød. Lige fra jeg var barn, har jeg deltaget i diverse konkurrencer for at samle penge ind til UNICEF og andre organisationer.

Og så glæder jeg mig til at holde sommerferie med Laurence. Her i sommer skal vi til Skagen og Italien, og næste projekt er at tage Laurence med til Norge, hvor hans familie kommer fra. På krydstogt langs kysten og op i bjergene.

Jeg har ikke aktuelle planer om at holde op med at arbejde, men når jeg skal forny min kontrakt, vil jeg sørge for at få mere fritid lagt ind, så jeg kan gøre alvor af mine drømme.