Annonce

Silke Grane: “Man kan virkelig få rettet op på meget, selvom man aldrig har været god til at pleje sin hud”

Den kendte skønhedsekspert svarer på alt om kollagen-trenden – og deler helt simple hudplejetips til dem, som er kommet lidt for sent i gang.

Silke Grane har arbejdet med skønhed i over 20 år. Hun har blandt andet været make up-artist, skønhedsjournalist på flere magasiner og ekspert på Go’ Morgen Danmark. Da hun en dag blev opsagt, startede hun sin egen skønhedsblog, for "skønhed er dét, hun kan", som hun selv formulerer det. Heldigvis erfarede hun hurtigt, at der manglede nogen som hende til at formidle skønhed til kvinder i hendes aldergruppe.

Vi har talt med den smukke ekspert om rynker og om den populære kollagen-trend, som hun efter flere år stadig sværger til. Hun har også delt sine bedste hudplejetips til dem, som føler, at de er kommet lidt for sent i gang.

Hvordan har du det med at få rynker?

"Det er en naturlig del af livet at få rynker. Det ville se mærkeligt ud som 49-årig ikke at have nogen. Mine rynker er jo 'livet', der sidder i mit ansigt. Jeg smiler altid ret meget, og min glæde og mine oplevelser er dem, som sidder i mine små smilerynker, så de skal da være der. Det er ikke rynker, der generer mig. Pyt da med rynker, det får vi jo allesammen. Til gengæld går jeg op i, at min hud ser godt ud så længe som muligt. Man kan nemlig altid sørge for at have en velplejet hud. Det er dét, man lægger til."

Hvorfor begyndte du i sin tid at tage kollagenpulver?

"Efter jeg havde startet min blog, kontaktede Oslo Skin Lab mig for at spørge, om jeg ville lave et eventuelt samarbejde omkring deres kollagenpulver. Dengang var der ikke talt særligt meget om kollagenpulver, så det var helt nyt dengang. Vi blev selvfølgelig enige om, at vi testede det først. Jeg ville nemlig aldrig gå ud med et produkt og sige, at det virkede, hvis det ikke gjorde. Så jeg var den første i Danmark, der fik en hudscanning, som kunne vise effekten. Det gjorde det meget troværdigt for mig, at jeg sort på hvidt kunne se, at produktet havde ændret min hud."

Silke fik foretaget en hudscanning hos en selvstændig klinik i Helsingborg for at teste, om kollagen overhovedet havde en effekt.

© Silke Grane

Hvordan kunne du mærke, at din hud ændrede sig med kollagen?"I starten var det gennem andres reaktioner. Det var vildt, at folk sagde: “Ej, hvor ser du frisk ud! Hvad har du gjort ved din hud?”. Efterfølgende kunne jeg se forskellen, når jeg sammenlignede gamle billeder. Det var også tydeligt på min scanning, hvor stor en effekt det havde haft på mine rynker i panden. Der var nemlig sket en reduktion på hele 51% af rynkedybden efter kun otte uger. Mine rynker ikke er så dybe mere, og det hele er blevet mere glat. Jeg føler også selv, at min sarte hud er blevet stærkere."

Hvad er det ved kollagen, som gør, at du bliver ved med at tage det?

"Jeg har taget kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab i snart 2,5 år nu, hvor jeg løbende er blevet scannet, og jeg bliver ved med at tage det, fordi jeg kan se effekten. Det er jo vildt, at der stadig sker små forbedringer af min hud, selvom jeg bliver ældre. Derudover ved jeg, at huden med alderen mister kollagen. Som unge har vi meget kollagen, men så bliver det ellers mindre. Og kollagen er det, der gør huden spændstig, så derfor tænker jeg: Hvorfor skal jeg stoppe med det? Desuden er det blevet en fast del af min hudpleje."

Silke har gennem sit arbejde altid været god til at pleje sin hud. Hun har dog som ung brugt udtørrende produkter, og så har hun taget solarie, før hun kendte til konsekvenserne.

© Silke Grane

Har du nogle hudplejeråd til andre, som føler, at de er kommet for sent i gang?

"Det er aldrig for sent at pleje sin hud. Man kan virkelig få rettet op på meget, selvom man aldrig har været god til at pleje sin hud, med få enkle rutiner. Det vigtigste er to simple ting – rens og fugt. Bare brug ét renseprodukt. Jeg anbefaler en micellar water, som både fjerner make-up og renser. Bagefter skal du tage en creme på, som passer til din hud. De to trin vil du kunne mærke, og så vil du få lyst til at gøre mere. Du skal finde noget, du kan overskue i hverdagen, og så kan du altid gøre lidt ekstra i weekenden.

Det handler lige så meget om at få gjort noget godt for dig selv. Og i den her tid er der ikke engang meget andet at lave. Måske kommer vi ud på den anden side som de mest velplejede mennesker ..."

Om det omtalte kollagenpulver

Produktet, som Silke tager hver morgen, er The Solution™ fra Oslo Skin Lab. Det er hydrolyseret kollagenpulver, der bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatte huden og reparere og forebygge rynker og appelsinhud. Den daglige dosis består af 2,5 gram kollagenpulver uden smag eller lugt, så det kan blandes op med kaffe, smoothie eller, som Silke gør, med et glas vand.

Hver morgen blander Silke sit pulver op i et glas vand – pulver først og så vandet ovenpå.

© Silke Grane

Få 50 % rabat på Silkes go to-kollagenpulver

Vil du gerne prøve kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab, kan du som IForm-læser få 50 procent rabat på første pakke på medlemskab (en pris på 249 kroner) med koden IFORM50 eller via linket her. Herefter får du alle fremtidige pakker på 30 procent rabat. Der er ingen binding.

The Solution™ bliver leveret til din postkasse hver måned og består af 28 små poser med dagsdoser af kollagenpulveret.

Se mere på Facebook, eller besøg Silkes blog for at læse om hendes oplevelser.