Annonce

Silke Grane: Dette hemmelige våben giver mig smuk hud

Vi leder alle efter nøglen til smuk hud. Skønhedsekspert Silke Grane løfter sløret for, hvad hun prioriterer for at få en sund udstråling - og ikke mindst hvad hendes hemmelige våben er.

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange gode råd om hudpleje. Selvom vi lever en sund og aktiv livsstil, kan vi ikke undgå, at huden med tiden bliver mindre spændstig og mister glød. Men hvordan kan man holde huden smuk og hjælpe den bedst muligt på vej? Skønhedsekspert Silke Grane giver her sine bedste tips.

Det kommer indefra

”Som yngre havde jeg meget fokus på den ydre skønhed – at håret var perfekt og makeuppen sad lige skabet. I dag har jeg fået et langt mere holistisk syn på det. Når man er glad, tilfreds med livet og sund, så ser man også smukkere ud, fordi man hviler i sig selv.” Sådan forklarer Silke Grane om hendes tilgang til skønhed.

Udover en aktiv og sund livsstil har hun efter 25 år i skønhedsbranchen fundet frem til den ultimative skønhedsrutine.

”Min hudplejerutine er egentlig ret enkel; jeg går efter nærende og fugtigvende produkter til min tørre hud. Jeg renser kun huden med vand om morgenen, da den ellers bliver for tør. Derefter bruger jeg et serum, øjencreme og en fed creme. Om aftenen bruger jeg en micellar rensevand til at fjerne makeup og rense huden med. Den udtørrer ikke og så igen serum, øjencreme og creme - eller en fed natmaske, som jeg kan sove med.”

Sådan fik huden en glattere struktur

Det er ikke kun de ydre hjælpemidler hun tager i brug for at holde huden smuk og sund. For halvandet år siden startede hun med at tage kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab. Nu ser hun for alvor resultatet.

”Jeg troede ikke, der ville ske så stor en forskel. Især at det virkelig kunne mindske mine rynker, det kan en creme jo ikke på samme måde,” fortæller hun og fortsætter:

”Som skønhedsjournalist og blogger tester jeg jo alt på egen krop og jeg var både skeptisk og nysgerrig efter hvad kollagenpulver mon kunne. Min hud har fået en mere glat struktur med færre rynker og mine porer på kinderne er blevet mindre synlige. Det sker, fordi kollagen strammer huden op, ikke fordi porerne i sig selv kan blive mindre. En slap hud vil automatisk få større porer med alderen. Og endelig kan jeg mærke og se, at min hud er blevet stærkere.”

Huden mister modstandskraft med alderen

Allerede i 30 årsalderen begynder kollagenniveauet i huden at falde. Det betyder, at huden bliver mindre spændstig samtidig med at den mister noget af sin modstandskraft, hvilket giver rynker.

”Det er især kvinder fra omkring 40 år og opefter, som virkelig vil have glæde af det, fordi man i den alder ikke producerer så meget kollagen mere. Er du yngre (fra 25 år og op), kan du også sagtens tage det for at forebygge rynkerne og holde kollagenniveauet i huden oppe,” uddyber Silke Grane.

Ved at indtage kollagenpulver, kan man øge hudens elasticitet og dermed mindske rynker og linjer i huden. Det kan både bruges til at reparere huden i en senere alder og til at forebygge, inden man fylder 30 år.

Køb kollagenpulver til halv pris

Vi tilbyder alle iForms læsere en rabatkode, der giver 50 procent på første bestilling af The Solution fra Oslo Skin Lab. Det betyder, at du kun skal betale 249 kroner i stedet for normalpris på 498 kroner. Følg linket her og prøv det.

Herefter får du 30 procent på alle fremtidige køb ved brug af rabatkoden, det vil sige til en pris på 349 kroner.

Du betaler først, når ordren er leveret, og du får en ny pakke hver 4. uge. Der er ingen bindings- eller opsigelsesperiode, og du har 14 dages fuld returret.

Rabatkoden er: IFORM50