Annonce

Line Baun: “Min krop er mit hylster, der skal holde hele vejen til kisten"

Den tidligere tv-vært svarer ærligt på, hvordan hun holder sig sund, skøn og i form i en alder af 58 år – og giver gode råd til at komme afsted til træning.

Line Baun var tv-vært i 28 år, inden hun sagde sit job op på grund af stress og startede helt forfra. Nu er hun kommunikationsrådgiver, foredragsholder og driver en blog – og så er hun bidt af fitness og yoga.

Den ærlige Oslo Skin Lab®-ambassadør svarer her på fem spørgsmål om, hvordan hun holder sig sund og smuk, selvom hun er 58 år. Hun deler blandt andet sine gode råd til dig, der gerne vil blive endnu bedre til at komme afsted til træning.

Hvordan er du kommet ind i en god træningsrutine?

"Jeg har været fysisk aktiv hele mit liv. Men jeg havde et par år, hvor jeg ikke fik det gjort, fordi det var svært at passe ind i mit arbejde. Så hyrede jeg en personlig træner for at komme i gang igen, og det gjorde underværker. Jeg træner, fordi det giver mig energi og velvære og ud fra den tanke, at min krop er mit hylster, der skal kunne holde hele vejen til kisten."

Hvordan får du energi til en travl dag med arbejde og træning?

"Det gør jeg blandt andet ved træning og ved at forkæle mig selv med dejlig morgenmad og aftensmad. Jeg går også tit i min have eller ture med min hund og nyder den friske luft og fuglene, der synger."

Har du gode råd til andre, som gerne vil blive bedre til at komme afsted til træning?

"Prioriter det! Det er det allervigtigste. Fortæl dig selv, at din træning er lige så vigtig som at børste tænder. Find ud af, hvornår på dagen, du er mest motiveret. Jeg træner for eksempel altid om morgenen, hvor jeg er frisk og veludhvilet."

FOTO: LINE BAUN. Det er vigtigt for Line at holde sig i gang med træning og passe på sin hud med gode rutiner og tilskud som kollagenpulver.

Hvad betyder skønhed for dig, og hvad gør du for at føle dig smuk?

"Skønhed for mig er glimtet i øjet og en sund og fast hud med glød. Jeg sørger for at spise nogenlunde sundt og have faste rutiner i min hverdag. Jeg starter dagen med kollagenpulver fra Oslo Skin Lab, et glas med friskpresset citronsaft og vand, og så har jeg gode rutiner for min ansigtspleje morgen og aften."

Hvorfor tager du kollagenpulver hver morgen?

"Fordi det støtter min hud og hjælper mig med at holde min hud flot. Jeg har fået testet min hud og dens kvalitet flere gange gennem de snart to år, hvor jeg har taget kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Og det virker på mig. Min hud er blevet synligt pænere med en bedre struktur og glød - og endda mere glat!"

Om kollagenpulveret

The Solution™ fra Oslo Skin Lab, som Line starter dagen ud med, er hydrolyseret kollagenpulver, der bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatte huden og behandle og forebygge rynker og appelsinhud. Den daglige dosis består af 2,5 gram kollagenpulver uden smag eller lugt, så det kan blandes op med kaffe, smoothie eller, som Line gør, med et glas vand.

Få 50 % rabat på Lines go to-kollagenpulver

Vil du i gang med kollagenpulver fra Oslo Skin Lab, kan du nu som IForm-læser automatisk få 50 procent rabat på første pakke på medlemskab ved brug af koden IFORM50 eller via linket her. Herefter får du alle fremtidige pakker på 30 procent rabat.

Du får leveret The Solution™ til din postkasse hver måned, og der er ingen binding. En pakke består af 28 små poser med dagsdoser af kollagenpulveret.

Læs mere på Facebook eller hop ind på Lines blog for at læse om hendes oplevelser.