Annonce

Line Baun Danielsen har testet kollagenpulver: Læs hendes dom her

Kan kollagenpulver være løsningen på sundere og smukkere hud? Efter otte ugers test har Line svaret.

Selvom du træner, spiser sundt og passer godt på dig selv, kan din hud sommetider sladre. Det skyldes blandt andet, at vores naturlige kollagenproduktion falder drastisk med alderen, og det er blandt andet derfor, huden mister sin elasticitet, og vi får rynker. Forskning viser faktisk, at kollagenproduktionen falder 25%, når vi runder de 40 år.

Journalist, vært og blogger Line Baun Danielsen fyldte i december 57 år. Hun har på ingen måde lyst til at løbe fra sin alder, men hun kunne godt tænke sig et fastere, mere spændstigt look og at forebygge tidens tand. Derfor har hun testet kollagenpulveret The Solution™ fra Oslo Skin Lab. Du kan læse hendes resultater og dom længere nede i artiklen.

Hvad kan kollagenproduktet?

The Solution™ indeholder kollagen, som er den vigtigste byggesten i forhold til hud, sener og knogler. Med kollagenpulveret plejer du naturligt huden indefra, så du ikke kun styrker ansigtet, men hele kroppen. Produktet går både ind og behandler og forebygger, så du kan mindske de linjer, du måske allerede har fået øje på, men kan også sænke din huds aldringsproces fremover.

Pulveret kommer i små breve uden hverken smag og lugt, som skal indtages dagligt. Det kan altså uden problemer blandes i kaffen, hældes på havregrynene eller, som Line Baun Danielsen har gjort, opløses i et glas vand med friskpresset citronsaft.

For at være sikker på at opnå en effekt skal du tage kosttilskuddet i minimum otte uger. Resultaterne er individuelle og afhænger af, hvordan din huds generelle sundhed er. Kollagenpulveret erstatter ikke hudcreme, men er et supplement, der styrker huden og forebygger skader.

© Oslo Skin Lab

Sådan var Lines hud inden testen

Inden Line begyndte på The Solution™, fik hun foretaget en grundig scanning af sin hud hos Emelie Ekstrand Skincare i Helsingborg. Scanningen viste, at hun havde en typisk skandinavisk hud, og selvom Line især de senere år har passet godt på huden og brugt høj solfaktor, var hendes ansigt ret solskadet. Line lider derudover af hudsygdommen rosacea, som betyder, at hun har mange små blodsprængninger på kinderne, og de små bristede blodkar var tydelige på scanningsbillederne.

Sådan var resultatet

Otte uger efter fik Line foretaget en ny scanning. Som nævnt lider hun af hudsygdommen rosacea, hvilket kollagenpulveret ikke kan afhjælpe. Alligevel har hun opnået en samlet hudforbedring og en hud, der nu er 54 år og ikke de 57, som hun reelt er. Den største synlige forandring var rynkerne ved siden af øjnene. De var markant dybere (mørkegrønne) ved første scanning sammenlignet med nu (lysegrønne), som du kan se på billedet nedenfor. Huden blev næsten helt glat, hvor den før havde en del linjer. Forbedringen var så markant, at også Emelie, der ejer klinikken i Helsingborg, var overrasket over den store effekt.

Efterbilledet til højre viser tydeligt, hvordan Lines rynker og linjer omkring øjnene er blevet mindre synlige. Særligt den før markante linje i forlængelse af hendes øje er blevet mindre dyb og fremtrædende.

© Oslo Skin Lab/Line Baun Danielsen

Lines dom: "Jeg kommer til at fortsætte længe endnu!"

Line har været enormt overrasket over produktet: "Det er den nemmeste rynkekur, jeg nogensinde har prøvet. Og hvis ikke jeg havde haft en hudsygdom, var resultatet blevet endnu bedre." Hun har specielt været glad for, hvor nemt og overskueligt det har været med de små pulverpakker. Hun har nemlig testet andre pulvertyper, som klumpede og ikke kunne røres ud. Det har også været vigtigt for hende, at produktet hverken indeholder tilsætningsstoffer eller kalorier, og at det har dokumenteret effekt.

Hendes dom er tydelig: "Jeg elsker, når ting er nemme og overskuelige, og det er det her. Ingen fedtede cremer eller besværlige ritualer. Men det bedste er altså: Det virker! Det styrker og genopbygger huden, så den bliver mere ensartet – og rynkerne dermed bliver mindre dybe. Det vigtige for mig er, at det her er en helt naturlig måde at gøre noget godt for sin hud på. Jeg kommer til at fortsætte med at tage The Solution længe endnu!"

Køb kollagenpulveret nu med 50% rabat

Som iForm-læser er du så heldig, at du lige nu kan købe produktet The Solution™ Anti-Wrinkle kollagen, som Line Baun har testet, med 50% rabat. Ved at bruge linket her får du helt automatisk hele 50% rabat på første pakke på medlemsskab – til en pris på kun 249 kroner for 28 dagsdoser. Der er endda intet medlemskabsgebyr.

Herefter får du alle fremtidige pakker på 30% rabat – en pris på 349,- månedligt. En pakke indeholder 28 små poser (stickpacks) med dagsdoser af kollagenpulveret, som er nok til fire ugers brug.

Du kan se endnu mere om The Solution™ på Facebook og Instagram.

© Oslo Skin Lab