Annonce

Line Baun Danielsen: “Dét, jeg efterstræber, er det skønne liv på den lange bane”

Læs det ærlige interview med tv-værten om træning, sunde rutiner og rynker - og om aldrig at opnå skønhedsidealet

Du er nok stødt på hende i dit tv, hvor hun de sidste 28 år har været vært på et hav af programmer. Line Baun Danielsens titler dækker dog over alt fra journalist og foredragsholder til tidligere ishockeyspiller, og hun har længe været aktuel med sin egen blog, hvor hun ærligt behandler emner som skønhed, skilsmisse, rynker og træning.

Vi har fået lov at komme endnu tættere på. Her får du hendes ærlige svar på, hvordan hun blandt andet i en alder af 57 år har en fastere røv, end hun nogensinde har haft, og hvordan hun uden hverken knive eller cremer har fået en helt ny glød og udstråling.

Hvad forbinder du med skønhed og en “sund udstråling”?

"For mig handler det om at føle sig sund og udstråle sundhed, for jeg er nået et punkt i livet, hvor dét med at være smuk er blevet en lidt underlig størrelse. Jeg kommer aldrig til at opnå det moderne skønhedsideal på grund af min alder, så dét, jeg efterstræber, er det skønne liv på den lange bane. Jeg vil være langtidsholdbar, og det bliver man ikke af cremer og knive, men af hvad du spiser, drikker, indtager og laver."

Hvordan giver du dig selv den bedste start på dagen?

"Jeg har de samme faste rutiner hver eneste morgen. Jeg starter altid med at drikke et glas friskpresset citron med vand. Herefter spiser jeg morgenmad, der som regel består af noget æg, fisk, ost, avocado eller andet grønt, og så drikker jeg et glas vand med 'The Solution' fra Oslo Skin Lab. Det er et kollagenpulver, jeg har taget længe, og min oplevelse er virkelig, at det virker."

Line deler ofte ud af sine erfaringer på sin blog. Hun har bl.a. lavet et eksperiment, hvor hun fik sin veninde og mor til at teste kollagenpulveret 'The Solution', og hun har desuden fået foretaget enhudscanning for at kunne påvise effekten og forskellen.

© Line Baun Danielsen

Hvilke skønhedsrutiner eller -produkter bruger du, som har gjort den største forskel?

"Jeg har fem grundlæggende skønhedsrutiner, jeg altid vender tilbage til; dagcreme, aftencreme, serum, øjencreme og så mit kollagenpulver. Jeg hælder meget til naturlige veje, og jeg køber for eksempel sjældent dyre makeup-produkter. Jeg er netop glad for mit kollagenpulver, fordi det er en naturlig genvej til noget af det, der var tabt, og som bygger videre på det, der er tilbage."

Hvorfor føler du, at kollagenpulver gør en forskel?

"Efter jeg har taget The Solution, har det gjort en kæmpe forskel for min glød og min huds struktur. Min hud bliver bare “fyldt mere ud”, og det er så synligt, at selv mennesker, der ikke har set mig længe, kommenterer på det. Det er vildt, når man bliver 58 år lige om lidt. Når man bliver ældre, falder huden bare sammen som en ballon fra Tivoli, men heldigvis er det som om, at pulveret har taget toppen af det – især ved øjnene, brystet og på min hals."

Hvordan holder du dig sund og i form?

"Jeg træner fast to gange om ugen – nogle gange tre. Jeg sørger for at gøre det til en rutine, og så træner jeg med andre. For så skal man komme, og jeg bliver presset på en anden måde. Jeg har aldrig haft en fastere røv, end jeg har nu, og det er fordi, jeg giver den max gas og gør det ordentligt."

© Line Baun Danielsen

Har du dage hvor du ikke gider at træne?

"Jeg synes som regel, at det er sjovt at træne, men jeg har også dage, hvor det er svært at komme afsted. Så siger jeg til mig selv: “Det er noget, jeg skal”. Og når jeg så er igennem træningen, er det fantastisk, og så klapper jeg mig selv på skulderen. Det er jo en prioritering og en beslutning. Generelt er det også bedst for mig, når jeg får det gjort om morgenen, for om eftermiddagen er man træt, og der er det mere lokkende bare at tage hjem på sofaen og drikke et glas vin."

Det omtalte kollagenpulver

The Solution™, som er nævnt i artiklen, er hydrolyseret kollagenpulver, der bidrager til at øge hudens elasticitet, udglatter huden og giver færre rynker og mindre appelsinhud. Produktet har ikke kun effekt på et enkelt område, men giver glattere og mere jævn hud på hele kroppen. Den daglige dosis består af 2,5 gram kollagenpulver uden smag eller lugt, så det kan blandes op med din morgenkaffe, smoothie eller, som Line gør, med et glas vand.

© Oslo Skin Lab

Prøv The Solution™: Spar 50 %

Hvis du selv vil prøve kollagenpulveret The Solution™, kan du lige nu som IFORM-læser få lov til at spare penge. Ved at bruge linket her får du nemlig helt automatisk 50 % rabat på første pakke på medlemskab – en pris på 249 kroner. Herefter får du alle fremtidige pakker på 30% rabat – en pris på 349 kroner månedligt.

Du får leveret The Solution™ med gratis porto til din postkasse hver måned, og der er ingen binding. En pakke består af 28 små poser med dagsdoser af kollagenpulveret, som er nok til fire ugers brug.

Læs mere på Facebook og Instagram.