Annonce

4 nemme trin til at pleje din hud på en naturlig og effektiv måde

Det behøver ikke at være hverken kompliceret eller tidskrævende at passe godt på huden.

De fleste af os drømmer om en sund, smuk hud med masser af glød, men samtidig er vi også blevet mere bevidste om, hvad hudplejeprodukter, som vi investerer i, faktisk indeholder. Hvis du er på udkig efter økologiske og enkle naturprodukter til ansigt og krop, så læs med her, hvor vi guider dig til en effektiv hudplejerutine med fire nemme trin.

Trin 1: Fjern snavs og urenheder

Smuk hud starter med en god rens, så det første og vigtigste trin i din fire trins-rutine er at rense huden grundigt. Cleansing Balm fra Dr. Hauschka er det perfekte rensemiddel til enhver hudtype, og du kan bruge den både morgen og aften. Produktet har en mild formel med blandt andet kridt, birk og abrikos, der effektivt fjerner makeup og urenheder og hjælper med at bevare din huds naturlige fugtbalance.

Trin 2: Giv huden fugt og styrke

Nu gælder det om at give huden masser af fugt, så den bliver blød og glat. Rose Day Cream fra Dr. Hauschka er spækket med naturlige ingredienser med hver deres gode egenskaber. Rosenblomster og vilde hyben afbalancerer huden, sheasmør og avocadoolie giver fugt, og ekstrakter fra lægestokrose og sankthansurt lindrer rødme og styrker hudens modstandskraft.

Trin 3: Få en strålende frisk glød

Vil du gerne bevare din huds solkyssede look fra i sommer, er Translucent Bronzing Tint ideel. Du kan enten blande et par dråber i din dagcreme eller påføre den flydende bronzer, efter du har fugtet huden. Produktet indeholder blandt andet olivenolie og nærende udtræk fra rundbælg og troldnød, der får det til at smelte sammen med hudens teint for en flot og naturlig hudtone.

Trin 4: Smør kroppen med velduftende pleje

Det er ikke kun dit ansigt, der har godt af lidt ekstra omsorg – husk også resten af kroppen. Dr. Hauschkas Lemon Lemongrass Vitalizing Body Oil er en ren feel-good-kropsolie, der med sin forfriskende citronduft giver humøret et nøk opad og plejer huden samtidig. Sammensætningen af jojobaolie, citronskal, mistelten, agerpadderok og citrongræs trækker huden sammen og styrker det elastiske bindevæv. Perfekt til alle os, som er blandt de 90 % af kvinder, der har appelsinhud i større eller mindre grad.

100 % naturlig og organisk hudpleje

Dr. Hauschka har mere end 75 års erfaring i at udvikle effektive hudplejeprodukter med naturlige ingredienser og udvalgte lægeplanter. Produkterne har fået den internationale NaTrue-certificering for naturlig og økologisk kosmetik og indeholder derfor hverken syntetiske duftstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler. Læs mere om de lækre produkter på www.dr.hauschka.com

Put Dr. Hauschkas Cleansing Balm på fugtig hud, og den forvandler sig til en rensende mælk. Du behøver kun en ganske lille mængde til at give dit ansigt en mild, men grundig rens.

Rose Day Creme har i mere end 30 år været et af de mest populære produkter i Dr.Hauschkas ansigtspleje. Påfør et tyndt lag på ansigt og hals efter rens for blød og glat hud.

Du kan både bruge Translucent Bronzing Tint fra Dr. Hauschka som en diskret rouge på kinderne eller til at give hele ansigtet et let solbrunt skær.

Massér et par dråber af Dr. Hausckas Lemon Lemongrass Vitalisin Body Oil ind i huden, og nyd den friske duft af citron.