Væske ved orgasme?

Se svaret fra eksperten på iform.dk.

Spørgsmål

Når jeg får orgasme, nærmest sprøjter der væske ud af min skede. Jeg er så flov over det - det føles næsten som urin. Er det normalt?

Svar

Det er overhovedet ikke unormalt, og du behøver bestemt ikke at skamme dig. Tværtimod tilhører du en lille og privilegeret gruppe af kvinder, der kan få en kvindelig ejakulation. Mange kvinder har forgæves forsøgt at få den slags orgasmer i årevis.

Langt de fleste kvinder bliver, som du, i begyndelsen lidt flove og forvirrede over, hvad det er, der sker med dem. Senere fortæller de dog, at de orgasmer, hvor de også sprøjter fra skeden, er de mest intense orgasmer, de nogensinde har oplevet.

Den væske, der sprøjter ud under ejakulationen, er hos de fleste meget forskellig fra urin, selvom der kan være en lille smule af de stoffer i væsken, som også findes i urin.

Vær derfor ikke flov, men nyd dit privilegium.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background