3 myter om kvinders orgasme

Få aflivet 3 klassiske myter om kvinders orgasmer. Del myterne med din sex-partner og gør jeres sex bedre - både for ham og dig!

1. Kvinder har brug for en dygtig partner for at få orgasme

Niks. Hvis en kvinde ikke opnår orgasme ved sex, er det hendes egen "fejl". I modsætning til mænd kan kvinder stimulere klitoris selv, samtidig med at manden trænger ind og gennemfører samleje. Og hvis ikke stimulering af klitoris hjælper på sagerne, handler det ofte om, at kvinden ikke er i stand til at give slip mentalt, hvilket jo er svært for nok så rutineret en sexpartner at gøre noget ved.

2. Alle kvinder ønsker en G-punkts-orgasme.

Nej. Faktisk kan intens stimulering af G-punktet være direkte ubehageligt for kvinden, enten fordi det er direkte smertefuldt, eller fordi det får os til at føle, at vi skal tisse konstant. Hvis du hører til dem, der foretrækker, at fokus skal flytte sig fra G-punktet, skal du derfor ikke være bange for at sige det ligeud!
TEST: Hvor meget ved du om sex?

3. Kvinder har brug for at få orgasme for at få noget ud af sex.

Næh. Selv om det kan være en skuffelse for kvinden at være helt tæt på orgasmen uden at komme, nyder mange kvinder specielt forspillet og intimiteten, der følger med sex. Et alt for stort fokus på orgasmen kan give mange (mænd og kvinder) præstationsangst, hvilket i sig selv dræber glæden ved sex.

Så slap af, og nyd alt det andet dejlige før, under og efter.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background