Hvordan får jeg udløsning?

Se svaret fra eksperten på iform.dk

Spørgsmål

Min kone og jeg har egentlig et godt sexliv, men det er et problem, at jeg ikke kan få udløsning under samleje. Jeg kan kun, hvis jeg bruger hånden, men det er ikke altid sagen. Hvad kan jeg/vi gøre for at få det til at fungere?

Svar

Jeg tillader mig at antage, at du heller ikke har kunnet få udløsning sammen med andre kvinder.
Mænd, som har svært ved at få udløsning sammen med en kvinde, har typisk svært ved at give slip følelsesmæssigt og seksuelt både i og uden for sengen. Det er ofte meget kontrollerede mænd, som dybt inde gemmer en stor angst for at komme for tæt på især kvinder og ikke mindst for at give sig hen. Årsagen findes typisk i barndommen i form af en dominerende mor, som har interesseret sig mest for sine egne følelser.

Prøv først og fremmest at være lidt mere åben over for dig selv og din kone. Tal mere sammen, og brug i sengen mere tid på at afstresse hinanden. Altså kæl for hinanden, og massér hinanden, før I går over til det seksuelle.

I skal elske, som I plejer, hvis det er tilfredsstillende. Når du føler trang til at få udløsning, skal du spille den af, som du plejer, men sæt dig lidt tættere på hende. Næste gang endnu tættere. Til sidst placerer du dig, så du, når du er ved at komme, kan trænge ind i hende.

Hjælper dette enkle råd, er alt jo godt. Ellers kan du måske have glæde af at gå til afspænding eller til en psykolog med sexologi som speciale.