5 ting, glade kvinder gør

Stjæl de gode vaner, så du kan få flere smil på læben.

Smilende kvinde

Hvordan får du mere glæde i dit liv? Få svaret her.

© iStock

Rigtig mange af os vil gerne have et godt job, gode venner, et godt forhold, et godt sexliv, være i god form og meget, meget mere. Men når alt kommer til alt, vil vi så ikke allerhelst bare være glade og tilfredse mennesker? Det lyder simpelt, men det er det IKKE. Læs her, hvad der kendetegner glade kvinder.

1. De elsker sig selv – uanset hvad

Uanset om de dummer sig på jobbet eller kommer til at fremstå egoistiske, så ændrer det ikke ved deres egen selvopfattelse. De elsker sig selv, selvom de begår fejl.

2. De har sluttet fred med deres krop

Glade kvinder har accepteret deres krop, og anser nærmere kroppen som en slags hus for deres sjæl. Det betyder ikke, at de ligefrem elsker deres krop, men de bruger ikke nær så meget energi på at beklage sig over den som andre kvinder.

3. De husker at forkæle sig selv

De passer på sig selv og deres krop. De sørger for at gå til tandlæge, læge og massage, når kroppen har brug for sådanne behandlinger. Og selvfølgelig sørger de for at spise næringsholdig mad, så kroppen får det, den har brug for.

4. De plejer deres venskaber

Glade kvinder passer på deres venskaber. De sørger for at pleje dem, så venskaberne fortsat skaber glæde og tillid i deres liv. Samtidig sørger de for ikke at bruge energi på de venskaber, som ikke er sunde eller gode for dem.

5. De har et afslappet forhold til sex

De er for længst kommet over, at sex skulle være et pinligt behov. De kan tale med deres partnere om sex på et seriøst plan. Og skulle de ikke have partnere, så er de ikke blege for at udøve kærlig behandling til dem selv.