Annonce

Lisbeth Østergaard: Sådan holder jeg mig fit og skøn i den søde juletid

Den træningsglade tv-vært deler sine bedste tips til, hvordan du nemt kan få rørt dig, indtaget grønt og plejet din hud midt i gaveræs og julearrangementer - uden at gå på kompromis med hyggen.

Juletiden er ofte fyldt med søde sager, lækre kager og skøn mad – og det skal der selvfølgelig være plads til. Men derfor behøver du ikke gå i stå med din træning, din hudpleje eller at indtage grøntsager, ifølge Lisbeth Østergaard.

Vi har talt med den topseje og træningsglade tv-vært, som giver sine bedste tips til en hyggelig juletid med bevægelse, velvære og nemmere hudplejerutiner. For det er netop vigtigt at passe på og forkæle dig selv i en måned med meget mad, mange arrangementer og minusgrader.

Om at forkæle kroppen i juletiden

Hvordan finder du tid til at træne?

"Først og fremmest husker jeg mig selv på, at alt træning er bedre end ingen træning. Selvom det kun bliver til 30 minutter, er det absolut bedre end at ligge på sofaen. Og så bruger jeg transport som motion. Ofte går jeg til ting eller står af metroen et stop for tidligt for at gå resten af vejen."

Hvad er dit bedste tip til stadig at få rørt sig i juletiden, hvor det er koldt og mørkt?

"Gør motion til en leg. Træning behøver ikke at foregå i et fitnesscenter med træningstøj, store spejle og tunge vægte. Tag ungerne med i haven og leg fangeleg. Lav sjippekonkurrence med børnene eller lav squats og burpees, mens de leger. Og det der med at "det er koldt og mørkt", det er ikke en undskyldning. Det er netop her, at vi har allermest brug for ny energi til hjernen. Husk på: Du fortryder aldrig en træning."

PRIVAT FOTO. 41-årige Lisbeth Østergaard er særligt glad for at løfte tunge vægte og at gå lange ture.

Hvordan kan man holde en god balance i forhold til julemaden – og stadig få sine grøntsager?

"Du skal netop huske på balancen. Det er ok, at der er lidt flere arrangementer med godter i julen, men lige præcis derfor er det godt at holde lidt igen på de dage, hvor der ikke er arrangementer. Netop så der er plads til alt det søde og fede.

Et god tip er at indtage en daglig smoothie med masser af grøntsager. Det er nemlig en meget nem måde at komme i mål med de 600 gram grønt om dagen på."

Om at forkæle huden i juletiden

Hvordan passer du på din hud i december?

"Jeg passer på min hud på flere måder gennem julen og i den kolde tid. Jeg bruger lidt ekstra tid på mine hudplejerutiner, og så husker jeg mine vitaminer og mit kollagenpulver. Sukker gør ikke noget godt for vores hud, så jeg forsøger at passe på, så godt jeg kan, uden at hverdagen mister kvalitet eller bliver kedelig."

PRIVAT FOTO. Lisbeth Østergaard har længe indtaget kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab, som er populært blandt kendte personligheder. Kollagenpulveret er en nem og naturlig måde at bevare hudens spændstighed på og kan give glattere hud både på kroppen og i ansigtet med færre og mindre dybe rynker og fine linjer.

Hvorfor er kollagenpulver smart at tage i juletiden?

"Fordi vi skal passe på vores hud hele året rundt. Om sommeren skal vi beskytte os mod solens stærke stråler, og om vinteren bider både kulden og alt julemaden og godterne. Huden bliver påvirket af alt, vi spiser, og vil vi stråle, skal vi hjælpe den på vej. Derfor tager jeg kollagenpulver fra Oslo Skin Lab året rundt; det er nemlig altid godt at give huden en kærlig hånd indefra."

Hvordan passer du på dig selv og får energi i julen?

"En tur i bølgen blå er altså at foretrække. Vinterbadning er blevet voldsomt populært, men jeg har været i gang i nogle år. Jeg håber på en vinter, hvor vi skal ud og hugge hul i isen eller kan få lov til at svømme i grødis. Det er det bedste og er en god måde at cleare hjernen på. Det giver mig ro, overskud og energi."

Få 50 % på kollagenpulveret, som Lisbeth tager året rundt

Vil du forkæle dig selv med kollagenpulver, som arbejder med huden indefra og behandler og forebygger rynker og appelsinhud – måske som en julegave til dig selv? Så kan du lige nu få 50 procent rabat på din første pakke af The Solution™ fra Oslo Skin Lab ved brug af koden IFORM50 eller ved at følge linket her, hvor rabatten er indsat.

Rabatten gælder kun, hvis du bestiller The Solution™ på medlemskab, hvor du modtager en ny pakke hver 4. uge. Medlemsskabet er gratis, og der er ingen binding eller opsigelsesvarsel. Du kan også bestille én pakke The Solution™ til fuld pris.

FOTO: OSLO SKIN LAB. I en pakke af The Solution modtager du 28 dagsdoser kollagenpulver, som er nok til fire ugers brug. Doserne indeholder 100 procent rent hydroliseret kollagen uden smag eller lugt, som nemt kan blandes op i vand – eller en kop varm kakao! Selvom julen handler om at give til andre, bør du også gøre noget godt for dig selv.