Annonce

Line Baun nærmer sig 60 år: Sådan er hun kommet i sit livs form

Den kendte tv-vært deler, hvordan hun har opnået så stærk en form, krop og hud, selvom hun bliver ældre – og trods travle arbejdsdage.

Når du ser billeder af den velkendte journalist, er det svært at tro, at hun til december fylder 60 år. Line Baun har endda haft et liv med knald på – både som professionel ishockey-spiller i sin ungdom og med en karriere, der blandt andet tæller 28 år i tv-branchen, inden hun i 2016 blev ramt af stress. Alligevel stråler hendes krop og hud af styrke og sundhed.

Men hvordan er det muligt at have så stærk en form og hud som 59-årig med et travlt skema? Vi har fået lov til at stille den seje kvinde seks spørgsmål om træningsmotivation og udstråling – og om det egentlig er at "snyde", når hun får hjælp fra blandt andet kollagenpulver.

1. Hvordan får man så stærk en krop som dig, når man samtidig har et travlt skema?

“Det gør man ved at prioritere sin træning. Jeg har trænet hele mit liv og har derfor lettere ved at holde mine muskler ved lige. Men det vigtigste er, at jeg er bevidst om, at en stærk krop ikke kommer af sig selv – men at det kræver tid, flid og indsats.

Jeg træner altid om morgenen, for så er det overstået, og jeg kan starte dagen fuld af energi. Jeg træner to gange om ugen – og på en god uge tre gange. Siden corona har jeg trænet hjemme, og jeg træner live på Instagram med de af mine følgere, som vil være med. Det er et commitment for mig, som gør, at jeg får trænet!”

2. Har du et godt tip til at komme ind i en god træningsrytme igen, hvis man har mistet motivationen?

"Jeg oplever, at mange har mistet motivationen under corona. Mit bedste råd til dig er: Gør det og kom i gang – det kommer tifold tilbage i glæde, motivation og energi. Klap dig selv på skulderen, hver gang du har trænet eller gjort noget andet godt for dig selv. Husk på, at du træner for dig selv, din krop og dit velvære."

3. Er der en særlig træningsform, du vil anbefale til kvinder 50+?

"Der sker mange ting i kvindekroppen, når vi rammer overgangsalderen omkring de 50 år. Musklerne skrumper, venerne bliver stive, og der sker en afkalkning af knoglerne. Den rigtige træning kan hjælpe rigtig meget på det. Jeg plejer at kalde min træningsform for muskel-, knogle- og hjertekar-forkælelse!

Styrketræning er godt for mine muskler – og her laver jeg ting som squat, dødløft, lunges, maveøvelser, push-ups og kettlebell swings. Mine knogler elsker sjip, jumpsquat, burpees og boksning. Og så har mit hjerte brug for pulstræning såsom løb på trappen, intervaltræning, roning eller cykling. Desuden varmer jeg altid kroppen op med kosteskaft-øvelser for at vedligeholde smidigheden."

FOTO: LINE BAUN. Det er vigtigt for Line at holde sig i gang med træning og passe på sin hud med gode rutiner og tilskud som kollagenpulver.

4. Hvordan holder du din hud stærk og smidig i en travl hverdag?

"Jeg starter altid mine morgener med et glas friskpresset citronsaft blandet op med vand. Til morgenmad spiser jeg sundt og varieret, og så er mit kollagenpulver fra Oslo Skin Lab en fast del af min morgenrutine. Enten drikker jeg det i et glas juice eller i vand. Jeg gør det HVER eneste dag – også når jeg er afsted på rejser, hvor jeg pakker det med i min kuffert.

Jeg tager det hver dag, fordi det holder min hud glat og holder de fine linjer lidt i skak. Og i stedet for at have en grå og trist hud, har jeg fået en hud med masser af glød og en pæn struktur."

5. Synes du slet ikke, at det er “snyd” at tage kollagenpulver?

"Kollagenpulver er alt andet end snyd! Det er et 100 procent naturligt produkt, så for mig er det helt uskyldigt og naturligt at hjælpe kroppen dér, hvor den ikke selv kan mere. For man ved, at vi mister mere og mere kollagen, jo ældre vi bliver."

6. Hvordan tror du, at du har opnået sådan en sund udstråling?

"Mest ved at være glad og positiv. Og når man er det, er det lettere at gøre de gode ting for sig selv. Se glæden i de små ting. Jeg roser mig selv og og forkæler mig selv med dejlig - og for det meste - sund mad. Overordnet set tror jeg, at de tre vigtigste ting, der gør, at jeg har sådan et sundt ydre, er træning, kost og søvn."

Få 50 % rabat på kollagenpulveret, der holder Lines hud glat

Vil du prøve kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, som Line starter sine morgener ud med, og som plejer huden indefra? Så kan du lige nu gennem I FORM automatisk få 50 procent rabat på første pakke på medlemskab ved brug af koden IFORM50 eller via linket her. Herefter får du alle fremtidige pakker på 30 procent rabat.

Du får leveret The Solution™ til din postkasse hver måned, og der er ingen binding. En pakke består af 28 små poser med dagsdoser på 2,5 g af kollagenpulveret, som er uden smag eller lugt.

FOTO: LINE BAUN. Kollagenpulveret, som Line endda tager med sig på sine rejser, er smagsneutralt og kan derfor nemt blandes op i et glas vand, et glas juice eller en kop kaffe.

  Mest læste lige nu
  Søvn

  SKEMA: Så meget søvn skal du have

  Vægttab

  BMI-BEREGNER: Regn ud, om din vægt er normal

  Gang

  5 fordele ved en aftengåtur

  Motivation til vægttab

  Hvilken alkohol indeholder færrest kalorier?

  Mindfulness

  Løs 7 typiske problemer med din vejrtrækning

  Kalorieforbrænding

  BEREGN: Hvor mange kalorier har jeg brug for?

  Aftensmad

  Vaffelwrap med røget laks og krydderurtecreme

  274 kcal
  30 minutter
  Hjerte

  Sænk blodtrykket med DASH-diæten

  5 km løbeprogram

  PROGRAM: Kom i gang med at løbe 🎧

  Juice-opskrifter

  Sådan laver du ingefærshots

  75 minutter
  Mere om Sundhed
  Sundhed

  TEST: Hvor godt beskytter du dit immunforsvar?

  Sundhed

  Genstart din energi

  Sundhed

  3 effektive veje til at få mere energi

  Sundhed

  9 overskuelige tiltag, der gør dig sundere

  Sundhed

  Rygsmerter – få styr på fup og fakta

  Sundhed

  Hvorfor kan jeg ikke kende forskel på højre og venstre?

  Sundhed

  5 fantastiske fordele ved at være høj

  Sundhed

  5 overraskende fordele ved at være lille i højden

  Sundhed

  19 tips til at skrue op for nydelsen i efteråret

  Sundhed

  Forskning: Étbens-test kan afsløre, hvor længe du lever

  Sundhed

  Kickstart dit immunforsvar med denne sunde ugeplan

  Newsletter background
  I FORM anbefaler
  Superfood

  Tjek vores bedste opskrifter med rødkål

  Forebyggelse

  Derfor er sauna så sundt

  Psykologi

  Test dig selv: Er du optimist eller pessimist?

  Om I FORM

  Let at leve sundt: I FORMs træningsunivers og madplaner hjælper dig

  Forebyggelse

  Skal du være bekymret for nattesved?

  Flad mave

  Mavecamp for begyndere: Følg dette effektive program og se resultater

  Træning

  Få mere energi med denne morgentræning, der strækker og styrker

  Psykologi

  Depressions-test: Er du mere end bare trist?

  Styrketræning

  Nybegynder? Sådan kommer du nemt i gang med styrketræningen

  Styrketræning

  Farvel fedt, hej muskler