Få lindring og afspænding med en beroligende sømmåtte

Oplever du hovedpine og muskelspændinger efter en lang dag på jobbet? Har du svært ved at finde ro og falde i søvn? Så kan en lindrende sømmåtte være noget for dig.

Kvinde ligger på sømmåtte

Sømmåtten er genial til at lindre muskelsmerter i hele kroppen. Blot 10 minutter kan gøre en stor forskel.

© Morten Andersen

Aaav ryggen værker, skuldrene sidder oppe under ørene, og hovedpinen ligger tungt i baghovedet efter en lang dag foran computeren. Kender du følelsen? – du er bestemt ikke alene!

Og hvis du er en af dem, der drømmer du om at lindre smerterne eller blot få et rart afbræk i en travl hverdag, så kan sømmåtten fra Active fit være noget for dig!

Med mere end 6000 små pigge, stimulerer og beroliger sømmåtten hele din krop. Læg dig blot på måtten, og lad de mange pigge gøre arbejdet. Sømmåtten fungerer ved hjælp af akupressur og giver dig en afslappende følelse i hele kroppen.

Kvinde med sømpude på gulv

Du får også en sømpude med, så du effektivt kan behandle dine fødder, nakke og lænd.

© Morten Andersen

Sømmåtten fra Active Fit er til dig, der har brug for et rart afbræk i en travl hverdag. De mange lette pres på musklerne føles afslappende og lindrende.

Du kan bruge sømmåtten til en tage en kvalitets-pause i løbet af dagen, men den er også virkelig rar lige før sengetid. Sømmåttens beroligende tryk kan virke afspændende og gøre det lettere at falde i søvn.

Måtten er desuden nem at bruge. Du ruller den blot ud og kan herefter både ligge, sidde og stå på den efter behov. Der medfølger en sømpude, så du kan få ekstra effekt præcis, hvor du har brug for det.

Få lindrende sømmåtte + 3 numre af I FORM til kun 99 kr. + porto – du sparer 447 kr.!

Kvinde bruger sømmåtte på kontorstol

Sømmåtten kan med fordel benyttes til at lindre din ømme kontorkrop. Placér den på en stol, og læn dig bagud for at lindre smerter.

© Morten Andersen

Men hvad får du helt præcist for kun 99kr. + porto?

1. Du får sømmåtten fra Active Fit.

Sømmåtten er simpel at bruge. Rul den blot ud, når du skal bruge den, så er den klar. Sømmåtten har desuden følgende fordele:

  • Øm ryg, skuldre eller nakke? Måtten kan placeres, så den stimulerer præcis de punkter, der har mest brug for det.

  • Ekstra effekt med smart sømpude – placér den medfølgende sømpude under dine ømme fødder, stive lænd eller en værkende nakke for at stimulere området optimalt.

  • Nem at transportere – du får en taske, så sømmåtten let kan tages med eller pakkes væk efter behov.

2. Du får 3 numre af I FORM

I FORMs mission er at gøre det let at leve sundt. I hvert nummer får du boostet din motivation med sunde og lækre opskrifter, effektive træningsøvelser og masser af ekspertråd til at passe på kroppen, bevæge dig mere og løfte din livsglæde.

Du får 3 numre af I FORM leveret kvit og frit til din postkasse. Herefter kan du når som helst opsige dit abonnement.

Kvinde slapper af på sømmåtte

Sømmåtten har størst effekt på bar hud, men du kan også bruge en t-shirt for at gøre behandlingen mildere.

© Morten Andersen