Annonce

7 sunde gevinster ved en aktiv sommerferie

Ferie er afslapning, men du behøver ikke sætte kroppen på standby. Faktisk kan en aktiv sommerferie give mere energi, også efter ferien – og det behøver ikke være dyrt at komme afsted.

Du behøver ikke ligge stille på en strandstol en uge for at komme ned i gear i din sommerferie. En aktiv ferie kan få dig til at slappe endnu mere af, og giver dig ekstra overskud og livsglæde, når du kommer hjem igen. Du har nemlig nemmere ved at få tankerne til at falde til ro, når du bruger kroppen og forkæler sanserne.

Vi har samlet 7 sunde grunde til, at du skal vælge en aktiv ferie til sommer, uanset om du skal på ferie med hele din familie, din veninde eller dig selv.

1. Du detoxer fra de sociale medier

Det er svært at cykle eller dyrke yoga og være på mobilen samtidig. En aktiv ferie er derfor den perfekte mulighed for at komme væk fra de indgroede vaner med at tjekke Instagram og Facebook hver halve time, som du måske har en tendens til at gøre hjemme.

2. Du får kvalitetstid med din familie

Når du laver noget aktivt sammen som familie eller med din kæreste, er I sammen på en hel anden måde end i hverdagen. Det er lige meget, om aktiviteten er paddletennis, en cykeltur i bjergene eller bare minigolf. Det handler om at lave noget meningsfuldt, hvor alle kan være med, og alle har det sjovt.

3. Du har tid til at prøve nye sportsgrene

Du har god tid, så hvorfor ikke prøve noget nyt i stedet for den sædvanlige løbetur eller styrketræning? Giv dig i kast med racercykling, pilates eller SUP-yoga. Måske finder du din nye passion, som du kan fortsætte med, når du kommer hjem.

4. Du kan dyrke motion under åben himmel

Hvis du rejser sydpå til din aktivferie, er det ikke kun motionen, der gør noget godt for din sundhed. Også solens stråler er kilde til mere velvære. Uanset om det er yoga i morgensolen eller surf om eftermiddagen, kan udendørs træning virke afstressende på både krop og sjæl og frigive flere endorfiner.

5. Du giver din form et boost

Det kan være hårdt at komme i gang efter en ferie, hvis din krop er gået fra moderat træning til total standby. Så nyd, at du har tiden til at give din form et ekstra boost, uden at have travlt med hverdagens praktiske gøremål. Det giver ekstra energi, både til træning, og når du er hjemme igen.

© Club La Santa

6. Du stresser mere af

Du har faktisk lettere ved at få hjernen til at falde til ro oven på en travl periode, når du bruger kroppen og sanserne på en anden måde end til hverdag. Samtidig viser undersøgelser, at kroppen ’brænder’ nogle af de ophobede stresshormoner af, når du træner. Efter træning slapper stresssystemet derfor bedre af.

7. Du kan rent faktisk slappe af

Du skal selvfølgelig også give dig selv lov til at slappe af på ferien. Det handler ikke om at være aktiv hele tiden, men at kombinere motion og afslapning, så du stadig har det godt i kroppen. Det har nemlig en positiv indvirkning på både søvn, hukommelse og energiniveauet.

Kunne du tænke dig at prøve en aktiv sommerferie?

På Lanzarote ligger sportsresortet Club La Santa, der indeholder masser af muligheder for motion, nye sportsaktiviteter og afslapning kombineret med solskin og lune temperaturer. Det er den ultimative sommerferiedestination til dig, der drømmer om en aktiv ferie med plads til afslapning.

Club La Santa har mere end 80 forskellige sportsaktiviteter for børn, voksne og seniorer med alt fra pilates og yoga til windsurfing, racercykler, tennis og svømning.

Alle aktiviteterne er inkluderet i opholdet, så der er mulighed at prøve kræfter med både kendte og ukendte sportsgrene – næsten alle under åben himmel.

På Club La Santa er der altid mere end 40 kompetente instruktører, kaldet Green Team, til rådighed for dig. Green Team er Club La Santas eget hold af kompetente og motiverede unge mennesker, der guider, underviser og hjælper, hvis du for eksempel vil have instruktion i paddleboard, vil lære at svømme crawl eller hoppe med på et trampolin fitness hold. På Club La Santa finder du også 3 OL pools med i alt 24 baner, en fritidspool med børnepool og masser af liggestole.

Tip: Hold din sommerferie på Club La Santa allerede i juni. Her er priserne lavere end i højsæsonen, men du får stadig samme sportsaktiviteter og dejlig varme temperaturer. Find din rejse her.

© Club La Santa

Bo midt i sportskomplekset

Club La Santa ligger helt ud til kysten på Lanzarote og består af 96 nybyggede lejligheder med udsigt og 400 lejligheder i det store kompleks, som alle har egen terrasse. Der er samtidig flere restauranter, et nyt stort cykelsportscenter, legeplads og meget mere, og henvender sig både til børnefamilier, par, venindetur og topatleter, der har brug for et træningsophold.

Kunne du tænke dig at booke sommerferien med All sports inclusive og masser af afslapning på Club La Santa? Læs mere om sommerferie på Club La Santa her.

© Club La Santa