Annonce

5 sunde (og realistiske) nytårsforsæt, du nemt kan overholde

Undgå den klassiske fejl med svære nytårsforsæt, du hurtigt går død i. Udskift dem med nemme rutiner, som ikke tager lang tid – men gavner dig på den lange bane!

Et nyt år i kalenderen betyder ofte, at mange sætter nye mål for, hvad de gerne vil opnå. Desværre begår mange den klassiske fejl, at de sætter for ambitiøse mål – som de hurtigt opgiver igen.

I samarbejde med Oslo Skin Lab får du her fem sunde nytårsforsæt, som du godt kan holde – fordi det hverken er tids- eller energikrævende. Nemme, hurtige rutiner kan nemlig sagtens sikre dig resultater på den lange bane.

1. Sig én pæn sætning til dig selv hver dag

Har du før lavet nytårsforsæt i retning af "få mere selvtillid" eller "vær sødere ved dig selv"? Hvis du skal lave et realistisk forsæt, er det vigtigt, at du gør det konkret. Hvad er det helt præcis, du skal gøre og opnå? Hvis det endelige mål er, at du gerne vil behandle dig selv bedre og bygge mere selvtillid op, er det et godt sted at starte, hvis du hver dag bare bruger et par sekunder på at sige noget pænt til og om dig selv.

Det kan virke grænseoverskridende i starten, men det er en enormt god vane at få rost dig selv og få gentaget, hvad det er, som netop du er sej til. Hjernen husker det! Og så er det så hurtigt overstået hver dag, at du nemt kan overholde det.

2. Start dagen med at bruge 1-2 minutter på din hud

Endnu en vane, som er nem og overskuelig, men som kan sikre resultater på den lange bane, er at investere i noget ordentligt til din hud. Hvis du har en drøm om, at 2022 skal være året, hvor du plejer din hud mere og får en pænere hud, så undersøg, hvilke små rutiner i hverdagen kan hjælpe dig på sigt. Det er ikke altid optimalt bare at kaste en masse penge efter dyre behandlinger her og nu.

Et eksempel kunne være at investere i det populære kollagenpulver The Solution™ fra Oslo Skin Lab. At tage kollagenpulver er en rutine, som kendte personer som Line Baun og Lisbeth Østergaard allerede nyder godt af, fordi det kun tager et minuts tid om morgenen at få blandet op i et glas vand eller en kop kaffe – men som over tid bidrager til at reducere og forebygge linjer og rynker i huden.

3. Indtag 3 forskellige grøntsager om dagen

De fleste kender denne sætning: "I år vil jeg gerne spise sundere!" eller "Mit nytårsforsæt er at spise mere grønt". Hvis du skal have en chance for at overholde dit grønne nytårsforsæt, bør du gøre det målbart. Hvad er realistisk for dig? Et eksempel kunne være at sige, at du gerne vil indtage minimum tre forskellige grøntsager om dagen. På den måde bliver det gjort til en leg at få indtaget flere gram grønt – og så får du derudover smagt flere forskellige grøntsager.

En smart måde at få klaret nytårsforsættet på dagligt er ved at lave en smoothie, hvor du mikser minimum tre grøntsager. Tilsætter du en dosis kollagenpulver i smoothien, kan du endda slå to fluer med ét smæk på få minutter!

FOTO: OSLO SKIN LAB. Få gjort det til en leg i 2022 at spise masser af grønt. Nyd grøntsager i alle regnbuens farver – og lav lækre smoothies eller greenies, hvor du på én gang får en masse vitaminer. Et godt tip er at tilføje en dosis kollagenpulver, så du samtidig forkæler din hud.

4. Prøv ét anderledes træningspas om måneden

Vi har ofte en tendens til at lave de helt samme træninger, som vi plejer, og glemme at kaste os over noget nyt. Sæt et mål om at få prøvet en ny træning af minimum én gang om måneden. Det kan være en sport, du sjældent laver – som for eksempel padeltennis, squash, reformertræning eller kajakpolo for at udfordre dig selv. Det kan også være en anden variation af den træning, du altid laver. Hvis du altid løber de samme distancer, så test et særligt intervalprogram, eller tag på et boksehold i stedet for dit klassiske Stram op-hold.

Mulighederne er mange – bare du lover dig selv, at du hver måned skal teste ét anderledes træningspas om måneden. Måske finder du en ny yndlings-træningsform!

5. Gør noget, der får dig ned i gear hver uge

Husker du dig selv i den travle hverdag? Ofte laver vi nytårsforsæt, hvor det handler om at presse os selv mere og mere – og hvor vi i sidste ende får dårlig samvittighed, hvis vi ikke når målet eller ikke får sat en ny PR (Personal Record) i tide. Overvej, om det måske er på tide med et nytårsforsæt, som i højere grad handler om, at du får gearet ned og passet på dig selv.

I stedet for at slå dig selv oven i hovedet med, at du skal kunne mestre 50 nye ting i år – hvad så med at prøve 50 nye måder at slappe af på og huske at få gjort de ting, du i virkeligheden elsker, men ofte nedprioriterer? Det kan være et par timer i spa, at få læst nogle bøger, at tage på en lang vandretur, at tage ud og spise alene, at strikke, meditere, høre podcasts – eller hvad som helst, som ville være rigtig godt for DIG.

Få 50 % rabat på det populære kollagenpulver som I FORM-læser

Vil du starte året med at forkæle din hud gennem kollagenpulver, der arbejder med huden indefra, udglatter huden, behandler og forebygger rynker og giver mindre appelsinhud – uden det er besværligt? Så kan du nu få 50 % rabat på din første pakke af The Solution™ fra Oslo Skin Lab ved brug af koden IFORM50 eller ved at følge linket her, hvor rabatten er indsat.

Rabatten gælder kun, hvis du bestiller The Solution™ på medlemskab, hvor du automatisk modtager en ny pakke hver 4. uge. Medlemsskabet er gratis, og der er ingen binding eller opsigelsesvarsel. Du kan også vælge at bestille én enkelt pakke The Solution™ til fuld pris.

FOTO: OSLO SKIN LAB. I en pakke af The Solution™ modtager du 28 dagsdoser kollagenpulver, som er nok til fire ugers brug. Dagsdoserne kommer i små pulverbreve, som indeholder 100 procent rent hydroliseret kollagen uden smag eller lugt.