Søde kartoffelchips

1 time
554 kcal

Den søde kartoffel er så småt ved at vinde indpas i de danske køkkener, her i en sprød udgave.

Søde kartoffelchips

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portion, ca. 100 g, til 3-4 personer

  • 4 søde kartofler
  • 6 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. vand
  • 1 tsk. hakket hvidløg
  • Saft fra 1 lime
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. frisk rosmarin
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Skær de søde kartofler i skiver på et mandolinjern.
  • Bland olie, vand og hvidløg i en skål, og dyp kartoffelskiverne i marinaden.
  • Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og drys med løgpulver og rosmarin.
  • Bag ved 125 grader i 50-60 minutter.

Læs også: Sådan laver du jordskokkechips i ovnen