Sauce verte

Brug sauce verte, som dressing til din salat eller som topping på dit pålæg til frokost.

12. november 2013 af I FORM-redaktionen

Til 3-4 personer
4 dl skyr
1 spsk. koldpresset rapsolie
1 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg
2 spsk. tætskåret purløg
2 spsk. finthakket bredbladet persille
2 spsk. finthakket dild
2 spsk. finthakket basilikum
Havsalt og friskkværnet sort peber


  • Rør skyr med olie, citronsaft, fintrevet hvidløg og de fire krydderurter.
  • Smag til med salt og peber.


Tips

  • Sauce verte kan serveres med knuste grønne peberkorn på toppen. Og hvis du gerne vil have den ekstra stærk, kan du smage den til med finthakket grøn chili.
  • Til asiatiske retter kan du skifte basilikum ud med koriander.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: