Sauce verte

10 minutter
80 kcal

Brug sauce verte, som dressing til din salat eller som topping på dit pålæg til frokost.

Sauce verte

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2⅔ dl skyr
  • ⅔ spsk. koldpresset rapsolie
  • ⅔ spsk. citronsaft
  • ⅔ fed hvidløg
  • 1⅓ spsk. tætskåret purløg
  • 1⅓ spsk. finthakket bredbladet persille
  • 1⅓ spsk. finthakket dild
  • 1⅓ spsk. finthakket basilikum
  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Rør skyr med olie, citronsaft, fintrevet hvidløg og de fire krydderurter.
  • Smag til med salt og peber.

Tips

  • Sauce verte kan serveres med knuste grønne peberkorn på toppen. Og hvis du gerne vil have den ekstra stærk, kan du smage den til med finthakket grøn chili.
  • Til asiatiske retter kan du skifte basilikum ud med koriander.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background