Sauce verte

10 minutter
80 kcal

Brug sauce verte, som dressing til din salat eller som topping på dit pålæg til frokost.

Sauce verte

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2½ dl skyr
  • ½ spsk. koldpresset rapsolie
  • ½ spsk. citronsaft
  • ½ fed hvidløg
  • 1⅓ spsk. tætskåret purløg
  • 1⅓ spsk. finthakket bredbladet persille
  • 1⅓ spsk. finthakket dild
  • 1⅓ spsk. finthakket basilikum
  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Rør skyr med olie, citronsaft, fintrevet hvidløg og de fire krydderurter.
  • Smag til med salt og peber.

Tips

  • Sauce verte kan serveres med knuste grønne peberkorn på toppen. Og hvis du gerne vil have den ekstra stærk, kan du smage den til med finthakket grøn chili.
  • Til asiatiske retter kan du skifte basilikum ud med koriander.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background