Romescosauce

35 minutter
87/13 kcal

Spis denne skønne sauce som tilbehør til fisk, eller brug den til at sætte lidt kulør på din rugbrødsmad og drøm dig væk til sydens sol.

Romescosauce

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 gule peberfrugter
  • 66 g afskallede mandler
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie eller hasselnøddeolie
  • 1⅓ fed hvidløg
  • ½ spsk. citronsaft
  • Tabasco
  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Del peberfrugterne på langs, og fjern kernerne.
  • Læg dem med “skjoldet” opad på bagepapir i en bradepande. Bag dem 30 minutter ved 200 grader.
  • Fjern skindet. Rist mandlerne på en tør pande.
  • Blend peberfrugtkødet med mandler, olie, fintrevet hvidløg og citron.
  • Smag til med tabasco, salt og peber.