Romescosauce

Spis denne skønne sauce som tilbehør til fisk, eller brug den til at sætte lidt kulør på din rugbrødsmad og drøm dig væk til sydens sol.

12. november 2013 af I FORM

Til 3-4 personer
3 gule peberfrugter
100 g afskallede mandler
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie eller hasselnøddeolie
2 fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
Tabasco
Havsalt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Del peberfrugterne på langs, og fjern kernerne.
  • Læg dem med “skjoldet” opad på bagepapir i en bradepande. Bag dem 30 minutter ved 200 grader.
  • Fjern skindet. Rist mandlerne på en tør pande.
  • Blend peberfrugtkødet med mandler, olie, fintrevet hvidløg og citron.
  • Smag til med tabasco, salt og peber.

LÆS OGSÅ: Mandler holder hjertet sundt og taljen slank.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: