Sunde opskrifter Sunde snacks Romescosau... Romescosauce 35 minutter 87/13 kcal Spis denne skønne sauce som tilbehør til fisk, eller brug den til at sætte lidt kulør på din rugbrødsmad og drøm dig væk til sydens sol. Af I FORM-redaktionen 11. november 2013 Romescosauce Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 gule peberfrugter 66 g afskallede mandler ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie eller hasselnøddeolie 1⅓ fed hvidløg ½ spsk. citronsaft Tabasco Havsalt og friskkværnet sort peber Sådan gør du Del peberfrugterne på langs, og fjern kernerne. Læg dem med “skjoldet” opad på bagepapir i en bradepande. Bag dem 30 minutter ved 200 grader. Fjern skindet. Rist mandlerne på en tør pande. Blend peberfrugtkødet med mandler, olie, fintrevet hvidløg og citron. Smag til med tabasco, salt og peber.