Figenpålæg

10 minutter

Sund og nemt at lave. Både børn og voksne vil elske dette cremede figenpålæg.

Figenpålæg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g tørrede figner
  • 50 g fintmalede cashewnødder
  • 1 lille banan
  • Saften af ¼ citron
  • Lidt flydende honning

Tilberedning

  • Fjern stilken fra fignerne, og blend dem i en foodprocessor med banan, citronsaft og honning.

  • Tilsæt ca. halvdelen af de malede nødder, og blend igen.

  • Juster konsistensen med resten af de malede nødder, og fyld figenpålægget på glas.

  • Holder sig 5-6 dage i køleskab.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background