Figenpålæg

Sund og nemt at lave. Både børn og voksne vil elske dette cremede figenpålæg.

13. juli 2016 af I FORM-redaktionen

Figenpålæg

2 personer

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 10 minutter

INGREDIENSER

200 g tørrede figner

50 g fintmalede cashewnødder

1 lille banan

Saften af ¼ citron

Lidt flydende honning

Tilberedning

  • Fjern stilken fra fignerne, og blend dem i en foodprocessor med banan, citronsaft og honning.
  • Tilsæt ca. halvdelen af de malede nødder, og blend igen.
  • Juster konsistensen med resten af de malede nødder, og fyld figenpålægget på glas.
  • Holder sig 5-6 dage i køleskab.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: