Chokodip til frugt

20 minutter

Stress af efter en travl dag med denne skønne chokosnack.

Chokodip til frugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portioner

  • 26 g hasselnødder
  • ½ spsk. kakaopulver
  • ¼ tsk. stevia
  • ¼ spsk. agavesirup
  • ¼ dl olivenolie
  • ¼ dl vand (evt. lidt mere)
  • ¼ tsk. vaniljepulver

Tilbehør

  • ¼ stk. frugt (eller to halve)

Sådan gør du

  • Bag hasselnødderne i 15 min. ved 175 grader, og lad dem køle af.
  • Blend dem til en ensartet masse i en foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser – i mindst 2 min.
  • Smør 1 spsk. (med top på) af massen på frugten, som du har skåret i mindre stykker.

Derfor virker den: Både kakao og hasselnødder indeholder magnesium, som har en beroligende og afslappende effekt på dit nervesystem og muskulatur. Kakao indeholder også et lykkestof, phenylethylamin, som kan være en hjælpende hånd i en særligt stresset tid.