Chokodip til frugt

Stress af efter en travl dag med denne skønne chokosnack.

10. juli 2016 af I FORM

Chokodip (15 portioner):

200 g hasselnødder
3 spsk. kakaopulver
1 tsk. stevia
2 spsk. agavesirup
½ dl olivenolie
1 dl vand (evt. lidt mere)
½ tsk. vaniljepulver
/em

Tilbehør:
1 stk. frugt (eller to halve).

Bag hasselnødderne i 15 min. ved 175 grader, og lad dem køle af. 

Blend dem til en ensartet masse i en foodprocessor sammen med de øvrige ingredienser – i mindst 2 min.

Smør 1 spsk. (med top på) af massen på frugten, som du har skåret i mindre stykker.

Derfor virker den:
Både kakao og hasselnødder indeholder magnesium, som har en beroligende og afslappende effekt på dit nervesystem og muskulatur.

Kakao indeholder også et lykkestof, phenylethylamin, som kan være en hjælpende hånd i en særligt stresset tid.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler