Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Grønsagssuppe – der smager godt!

Prøv et lækkert mellemmåltid i form af en smagfuld grønsagssuppe med I FORM-kuren.

13. november 2013 af I FORM-redaktionen

Grønsagssuppe

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

100 g kål: hvidkål, spidskål, savoykål eller kinakål

50 g løg

100 g rød peberfrugt

1 stængel bladselleri

10 g ingefærrod

100 g friske afkernede tomater eller hakkede dåsetomater (der gør suppen mere tomatsuppe-agtig!)

1 tsk. ekstra jomfruolivenolie

1 tsk. koldpresset rapsolie

Havsalt og friskkværnet sort peber

15 g parmesanost

Sådan gør du


  • Skær kålen semifint, løgene i meget fine både, peberfrugten i små stave samt bladselleri og ingefær i bittesmå tern. Kom alle urterne i en gryde med ½ liter vand og ½ tsk. salt.

  • Kog suppen op, og lad den simre i 5 minutter.

  • Skær tomaterne, og fjern kernerne, så det er tomatkød med skind – eller vælg dåse- tomaterne. Kom dem i suppen, og varm godt igennem.

  • Kom de to slags olie i, og smag til med salt og peber.

  • Riv parmesanosten meget fint, og rør den i suppen.

  • Skal du bruge suppen to-go, så tag osten med i en lille bøtte, og put den først i suppen, når du skal spise den.

næringsindhold pr. person

Energi: 261 kcal

Protein: 11,1 g

Fedt: 13 g

Kulhydrat: 29,9 g

Kostfibre: 8,9 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: