Grønsagssuppe – der smager godt!

30 minutter
261 kcal

Prøv et lækkert mellemmåltid i form af en smagfuld grønsagssuppe med I FORM-kuren.

Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Grønsagssuppe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g kål: hvidkål, spidskål, savoykål eller kinakål
  • 100 g løg
  • 200 g rød peberfrugt
  • 2 stængel bladselleri
  • 20 g ingefærrod
  • 200 g friske afkernede tomater eller hakkede dåsetomater (der gør suppen mere tomatsuppe-agtig!)
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 30 g parmesanost

Sådan gør du

  • Skær kålen semifint, løgene i meget fine både, peberfrugten i små stave samt bladselleri og ingefær i bittesmå tern. Kom alle urterne i en gryde med ½ liter vand og ½ tsk. salt.
  • Kog suppen op, og lad den simre i 5 minutter.
  • Skær tomaterne, og fjern kernerne, så det er tomatkød med skind – eller vælg dåse- tomaterne. Kom dem i suppen, og varm godt igennem.
  • Kom de to slags olie i, og smag til med salt og peber.
  • Riv parmesanosten meget fint, og rør den i suppen.
  • Skal du bruge suppen to-go, så tag osten med i en lille bøtte, og put den først i suppen, når du skal spise den.