Annonce

Smagfuldt vand, der booster din sundhed

Tilsætter du bær, frugt og grønt til din vand, kan du give kroppen et naturligt skud vitamin og energi. Få her 5 forskellige varianter af infused water

Der er ikke noget bedre end et glas iskoldt vand, men nogle gange kan det også blive lidt kedeligt i længden, hvis du skal nå at indtage de 1,5-2 liter væske om dagen, som det anbefales.

Med infused water tilføjer du dit vand friske bær, frugter, grøntsager og urter, der hver i sær indeholder en masse gode vitaminer, som kan have gavn for dit velvære. Og laver du det i en smart drikkeflaske, som Rosendahls nye Grand Cru To Go, kan du nemt tage det med på cykelturen eller til træning.

Herunder får du 5 forskellige varianter af det populære vand, der på hver sin måde booster din sundhed.

Boost din hud med blåbær og basilikum

© Morten Andersen

Vand alene kan gøre underværker for din hud, men hvis du vil gøre lidt ekstra, kan du lave en naturlig beauty blend med vand, blåbær og basilikum. Blåbær er rige på antioxidanter og vitaminer, der giver frisk og sund hud, mens basilikum indeholder olier, der kan modvirke inflammation.

Skal du opkvikke huden på farten med dit blåbær/basilikum-vand, kan du sagtens tage det med i tasken medGrand Cru To Go, da låget holder 100 procent tæt hele dagen.

Kom ned i gear med jordbær og timian

© Morten Andersen

Hvis har du haft en travl og stresset dag, eller bare har brug for et lille break mellem møderne på arbejdet, kan du lette stressen lidt med en blanding af jordbær og timian. Jordbær indeholder nemlig vitamin C, som blandt andet kan reducere stress, mens timian ofter bliver brugt i aromaterapi på grund af urtens afslappende effekt.

Laver du dit jordbær/timian-vand i Rosendahls nyeste drikkeflaske, behøver du ikke gang slippe musen, da trykknapfunktion gør det nemt at åbne og lukke den, så den kan betjenes med én hånd.

Restituér med blåbær, vandmelon og mynte

© Morten Andersen

Det er vigtigt at få drukket vand både før og under træningen, men det er også vigtigt at gøre bagefter, så du ikke dehydrerer. Tilsætter du vandmelon, blåbær og mynte til dit vand, vil du også kunne bruge det som en god booster efter din træning: vandmelon kan hjælpe mod ømme muskler, frisk mynte har anti-inflammatoriske fordele og blåbær er spækfyldt med sunde næringsstoffer.

Grand Cru drikkeflasken kan nemt anvendes til træning, og med den praktiske silikonestrop i farverne blå, grå, hvid og blomme kan du vælge den, der passer perfekt til dig og din stil.

Forbedr din fordøjelse med citrus og agurk

© Morten Andersen

Du kan hjælpe maven godt i gang med en varianter af infused water, der kan anses som en klassiker – citron, lime og agurk. Syren i citronen og limen vil nemlig kickstarte din fordøjelse, mens agurk er fyldt med fibre som ligesledes er godt for dit fordøjelsesystem.

Få energi med citron, hindbær og vandmelon

© Morten Andersen

Det er ikke altid, energiniveauet er højt og oplagt. Vil du give din krop et naturligt boost, så put vandmelon, citron og hindbær i dit vand – hindbær og melon holder dit blodsukker stabilt, mens citron vil hjælpe dig med at bibeholde din energi. Perfekt til din morgen eller sidst på eftermiddagen.

Har du lavet dit energiboost-vand i Grand Cru drikkeflasken, kan du sagtens give den en tur i opvaskeren og du har ingen grund til bekymringer, da plastflasken er helt fri for phatalater og bisphenol A (BPA).