Krydret chai-te

20 minutter

med kardemomme, kanel og mælkeskum

Krydret chai-te

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 dl stærk sort te, fx keemun
  • 6 kardemommekapsler
  • 1 stk. hel kanel
  • 2 skiver frisk ingefærrod
  • 1 tsk. gyldent rørsukker
  • 1 dl skummetmælk

Sådan gør du

  • Rist kardemommekapslerne let på en tør pande, “åbn” dem med et let tryk, evt. i morter eller med den brede del af bladet fra en kniv.
  • Lad teen trække i 10 min. med kardemomme, kanel og ingefærrod, si den, og bland den med sukker og mælk.
  • Varm den op til kogepunktet, og skum den med blender eller mælkeskummer. Hæld på glas.

Bonus Drikken indeholder mange antioxidanter – dels fra teen, dels fra krydderierne.

Hvor meget ved du egentlig om kanel? Bliv klog på krydderiet her