Whoopie pies med creme

30 minutter
160 kcal

Prøv whoopie pies med creme af vanilje-lemon og choko-mynte og helt uden mel og sukker.

Whoopie pies med creme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk. (6 af hver slags)

Vanilje-lemon-bunde

  • 16 g fint mandelmel
  • ¼ tsk. stevia
  • ⅓ tsk. agavesirup
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ¼ stort æg
  • ⅓ spsk. kokosolie
  • ¼ tsk. bagepulver

Choko-mynte-bunde

  • 16 g fint mandelmel
  • ¼ tsk. stevia
  • ½ tsk. agavesirup
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ⅓ tsk. kakaopulver med top
  • ¼ æg
  • ⅓ spsk. kokosolie
  • ¼ tsk. bagepulver

Creme, grundopskrift

  • ¼ pak. Philadelphia light (200 g)
  • ¼ tsk. stevia
  • ¼ tsk. vaniljepulver

Ekstra til chokocremen:

  • ⅓ håndfuld finthakket mynte
  • ¼ tsk. limesaft

Ekstra til vaniljecremen:

  • Skal og saft fra 1 økocitron

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til bundene sammen i en foodprocessor.

  • Kom hver portion dej ned i en pose, klip et hul i hjørnet, og pres dejen ud i 12 mindre cirkler (ca. 3 cm i diameter) på en bageplade. (Bager du begge slags bunde, skal der altså i alt være 24 små kagebunde.)

  • Glat bundene ud med en kniv, hvis det er nødvendigt. Bag dem i ovnen i 10 min. ved 175 grader.

  • Rør de to slags cremer sammen.

  • Kom herefter et tykt lag imellem to bunde, og server med det samme. Nyd en whoopie pie til en god kop kaffe eller te.

Er du stadig lækkersulten? Find flere opskrifter på sunde kager her.