Whoopie pies med creme

Prøv whoopie pies med creme af vanilje-lemon og choko-mynte og helt uden mel og sukker.

28. august 2016 af Michelle Kristensen

12 stk. (6 af hver slags)

Vanilje-lemon-bunde

100 g fint mandelmel
¼ tsk. stevia
2 tsk. agavesirup
½ tsk. vaniljepulver
1 stort æg
2 spsk. kokosolie
½ tsk. bagepulver

Choko-mynte-bunde

100 g fint mandelmel
¼ tsk. stevia
3 tsk. agavesirup
½ tsk. vaniljepulver
2 tsk. kakaopulver med top
1 æg
2 spsk. kokosolie
½ tsk. bagepulver

Creme, grundopskrift

1 pk. Philadelphia light (200 g)
2/3 tsk. stevia
½ tsk. vaniljepulver
Ekstra til chokocremen:
2 håndfulde finthakket mynte
1 tsk. limesaft
Ekstra til vaniljecremen:
Skal og saft fra 1 økocitron

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til bundene sammen i en foodprocessor.
  • Kom hver portion dej ned i en pose, klip et hul i hjørnet, og pres dejen ud i 12 mindre cirkler (ca. 3 cm i diameter) på en bageplade. (Bager du begge slags bunde, skal der altså i alt være 24 små kagebunde.)
  • Glat bundene ud med en kniv, hvis det er nødvendigt. Bag dem i ovnen i 10 min. ved 175 grader.
  • Rør de to slags cremer sammen.
  • Kom herefter et tykt lag imellem to bunde, og server med det samme. Nyd en whoopie pie til en god kop kaffe eller te.

Sukker, kunstige sødestoffer eller Stevia. Hvad er forskellen på de søde stoffer? Bliv klogere her.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler