Indkøbsliste til madkort

Indkøbsliste: Rødkålsråkost med appelsinfileter, varm rødkålssalat til krydrede kødboller, kalvekæbe på hvid bønnepuré med grønne bønner, broccoli og skindstegt laks med fuldkornspenne.

Her er indkøbsliste til madkortene i I FORM nr. 18 2012:

Til 1 person

250 g rødkål (SLANK: 300 g)
2 appelsiner
1 æble (SLANK: Et lille æble, 100 g)
100 g magert hakket okse- eller kalvekød (SLANK: 100 g ekstra magert kød)
40 g perlebyg (SLANK: 30 g)
1 kalvekæbe eller 2 svinekæber (SLANK: 3 svinekæber)
½ porre
75 g hvide bønner – svarer til 150 g udblødte og kogte (SLANK: 40 g tørrede bønner)
2 spsk. fintrevet parmesanost
100 g grønne bønner
25 g laks med skind uden ben
75 g fuldkornspenne (SLANK: 40 g)
200 g broccoli (SLANK: 300 g)

Basislager

Velbekomme