Sunde opskrifter Hjemmelave... Hjemmelavet mayo 10 minutter 742 kcal I FORMs bud på en grundopskrift på favorit-dippen over dem alle. Prøv vores hjemmelavede mayo! Af Maria Christensen 10. august 2021 Hjemmelavet mayo Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 gram ¼ æggeblomme ¼ knsp. havsalt ¼ dl olie, smagsneutral ¼ knsp. dijonsennep ¼ tsk. lys balsamicoeddike Sort peber, friskkværnet Sådan gør du Pisk æggeblomme og salt. Tilsæt olien i en tynd stråle, mens der piskes. Smag til med sennep, balsamico og peber. TIP! Mayo smager skønt som dyppelse, men du kan også bruge den til at marinere fx kylling i. Du pensler bare mayo i et tyndt lag på kyllingen, inden du griller den.