Hjemmelavet mayo

10 minutter
742 kcal

I FORMs bud på en grundopskrift på favorit-dippen over dem alle. Prøv vores hjemmelavede mayo!

Skål med mayonaise

Hjemmelavet mayo

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 gram

  • ¼ æggeblomme
  • ¼ knsp. havsalt
  • ¼ dl olie, smagsneutral
  • ¼ knsp. dijonsennep
  • ¼ tsk. lys balsamicoeddike
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Pisk æggeblomme og salt.
  • Tilsæt olien i en tynd stråle, mens der piskes.
  • Smag til med sennep, balsamico og peber.

TIP! Mayo smager skønt som dyppelse, men du kan også bruge den til at marinere fx kylling i. Du pensler bare mayo i et tyndt lag på kyllingen, inden du griller den.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background