Salat med kylling og kikærter
Tøm køleskabet og lav en overdådig salat, der fylder dig med energi og glæde!
Tøm køleskabet og lav en overdådig salat, der fylder dig med energi og glæde!
Skær kyllingefileterne i tern.
Pisk citronmarinaden sammen i en skål, kom kyllingeternene i, og bland.
Dæk skålen til, og stil den i køleskabet i 30 minutter, mens du forbereder de øvrige ting.
Skær squash og aubergine i tynde skiver, pensl med lidt olie, og lynsteg på en grillpande.
Snit rødkålen helt fint.
Skær resten af det grønne ud, som du ønsker.
Dræn og skyl kikærterne.
Tør dem forsigtigt med et rent viskestykke (det gør det lettere at få dem sprøde).
Bland kikærterne med olie og krydderier i en skål.
Kom kikærterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 200 grader i 25-30 minutter, til de er sprøde.
Rør gerne i dem et par gange undervejs.
Steg de marinerede kyllingetern, mens kikærterne er i ovnen, og pisk vinaigretten sammen.
Anret salaten med de udskårne grøntsager og frugter, den citronmarinerede kylling, de gurkemejeristede kikærter og smuldret mozzarella.
Dryp med citronvinaigretten.
Du kan også bare bruge dine rester
Du kan variere det grønne i salaten, som du vil. Tjek grøntsagsskuffen, og brug, hvad du har af frugt og grønt.