Sunde opskrifter Frokost Salat med ... Salat med kylling og kikærter 1 time 729 kcal Tøm køleskabet og lav en overdådig salat, der fylder dig med energi og glæde! Af Signe Moesby Leth 27. januar 2017 Vintersalat med citronkylling og gurkemejeristede kikærter Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 250 g kyllingefilet 50 g mozzarella Citronmarinade til kyllingen: Saft fra ½ citron 1 spsk. olivenolie 1 spsk. æblecidereddike ⅓ tsk. havsalt Kværnet peber Det grønne 100 g squash, gerne gul 100 g aubergine 100 g rødkål 125 g tomater, små og store ½ avocado 1 frisk figen 1 appelsin 60 g blåbær Gurkemejeristede kikærter 1 ds. kikærter 1 spsk. olivenolie 1 tsk. gurkemeje ⅓ tsk. cayennepeber Citronvinaigrette 2 spsk. olivenolie 2 spsk. æblecidereddike 1½ spsk. citronsaft Skal fra ½ økocitron spsk. akaciehonning Sådan laver du salaten Skær kyllingefileterne i tern. Pisk citronmarinaden sammen i en skål, kom kyllingeternene i, og bland. Dæk skålen til, og stil den i køleskabet i 30 minutter, mens du forbereder de øvrige ting. Skær squash og aubergine i tynde skiver, pensl med lidt olie, og lynsteg på en grillpande. Snit rødkålen helt fint. Skær resten af det grønne ud, som du ønsker. Dræn og skyl kikærterne. Tør dem forsigtigt med et rent viskestykke (det gør det lettere at få dem sprøde). Bland kikærterne med olie og krydderier i en skål. Kom kikærterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 200 grader i 25-30 minutter, til de er sprøde. Rør gerne i dem et par gange undervejs. Steg de marinerede kyllingetern, mens kikærterne er i ovnen, og pisk vinaigretten sammen. Anret salaten med de udskårne grøntsager og frugter, den citronmarinerede kylling, de gurkemejeristede kikærter og smuldret mozzarella. Dryp med citronvinaigretten. Du kan også bare bruge dine resterDu kan variere det grønne i salaten, som du vil. Tjek grøntsagsskuffen, og brug, hvad du har af frugt og grønt. SalatKyllingKikærter