Sunde pølsehorn med gnavegrønt

30 minutter
379 kcal

Disse lækre og sunde pølsehorn er den perfekte frokost for hele familien - og så kan de både kan nydes derhjemme eller på farten.

Pølsehorn og grøntsager

Sunde pølsehorn med gnavegrønt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer / 10 stk.

  • 80 g havregryn
  • ¾ dl hytteost
  • 1⅔ æg
  • ¼ tsk. havsalt
  • 2 kyllingepølser
  • ½ spsk. sesamfrø
  • 200 g grøntsager, fx agurk, peberfrugt og gulerod

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 gr.
  • Blend havregryn, hytteost, æg og salt, til det har konsistens som en dej. Stil på køl i 10 min.
  • Halvér pølserne.
  • Lav 10 klumper dej. Tryk hver enkelt dejklump flad i håndfladen, og form rundt om et pølsestykke. Læg hornene på en bageplade med bagepapir.
  • Drys med lidt sesam, og bag i 20 min.
  • Skær grøntsagerne i stave, og server dem til de færdigbagte pølsehorn.

TIP! Opbevares på køl. Spiser du frokost hjemme, er det lækkert lige at fugte dem let under vandhanen, og lune dem i ovnen i 10 min. ved 170 gr.


Newsletter background