Sunde pølsehorn med gnavegrønt

30 minutter
379 kcal

Disse lækre og sunde pølsehorn er den perfekte frokost for hele familien - og så kan de både kan nydes derhjemme eller på farten.

Pølsehorn og grøntsager

Sunde pølsehorn med gnavegrønt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer / 10 stk.

  • 80 g havregryn
  • ¾ dl hytteost
  • æg
  • ¼ tsk. havsalt
  • 2 kyllingepølser
  • ½ spsk. sesamfrø
  • 200 g grøntsager, fx agurk, peberfrugt og gulerod

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 gr.
  • Blend havregryn, hytteost, æg og salt, til det har konsistens som en dej. Stil på køl i 10 min.
  • Halvér pølserne.
  • Lav 10 klumper dej. Tryk hver enkelt dejklump flad i håndfladen, og form rundt om et pølsestykke. Læg hornene på en bageplade med bagepapir.
  • Drys med lidt sesam, og bag i 20 min.
  • Skær grøntsagerne i stave, og server dem til de færdigbagte pølsehorn.

TIP! Opbevares på køl. Spiser du frokost hjemme, er det lækkert lige at fugte dem let under vandhanen, og lune dem i ovnen i 10 min. ved 170 gr.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background