Slank livret: Stjerneskud

med fuldkornsbrød og kalorielet dressing

13. oktober 2009 af I FORM

Ingredienser til 1 person

150 g rødspættefilet
20 g rugmel
2 tsk. eddike
1 lille tsk. smør
Salt og peber
60 g fuldkornsrugbrød
100 g grønne asparges
30 g grønne salatblade (fx romainesalat)
50 g store pillede rejer
15 g lakserogn eller stenbiderrogn
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. Cultura-yoghurt
Citron og persille til pynt


Tilberedning:

Halvdelen af fiskefileterne vendes i rugmel, salt og peber og steges i smør på en slip let-pande. Fileterne steges cirka 2 minutter på hver side. De andre fiskefileter lægges i kogende vand med salt og eddike. Sluk for varmen, og lad fisken trække i 3 minutter.

Rugbrødet ristes. De grønne asparges koges i 4 min. i saltet vand. Læg salaten på det ristede brød, derefter de kogte og stegte fiskefileter og til sidst de kogte asparges og pillede rejer.

Rør mayonnaise og yoghurt sammen, og sæt en lille skefuld dressing sammen med rognen oven på fisken. Pynt til allersidst retten med persille og citron.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: