Slank livret: Stjerneskud

20 minutter
517 kcal

med fuldkornsbrød og kalorielet dressing

Stjerneskud

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 300 g rødspættefilet
  • 40 g rugmel
  • 4 tsk. eddike
  • 2 tsk. smør
  • Salt og peber
  • 120 g fuldkornsrugbrød
  • 200 g grønne asparges
  • 60 g grønne salatblade (fx romainesalat)
  • 100 g store pillede rejer
  • 30 g lakserogn eller stenbiderrogn
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. Cultura-yoghurt
  • Citron og persille til pynt

Sådan gør du

  • Halvdelen af fiskefileterne vendes i rugmel, salt og peber og steges i smør på en slip let-pande. Fileterne steges cirka 2 minutter på hver side. De andre fiskefileter lægges i kogende vand med salt og eddike. Sluk for varmen, og lad fisken trække i 3 minutter.
  • Rugbrødet ristes. De grønne asparges koges i 4 min. i saltet vand. Læg salaten på det ristede brød, derefter de kogte og stegte fiskefileter og til sidst de kogte asparges og pillede rejer.
  • Rør mayonnaise og yoghurt sammen, og sæt en lille skefuld dressing sammen med rognen oven på fisken. Pynt til allersidst retten med persille og citron.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om stenbiderrogn