Travl? Sådan snupper du en sund frokost i farten
Ingredienser til 1 person
100 g kogt kylling
30 g broccoli
40 g avocado
Salt
Peber
7 g parmaskinke
60 g groft speltbrød (el. halvt rugbrød og halvt speltbrød)
50 g tomat
25 g agurk
15 g rucola
Tilberedning
Kog kyllingen mør, og skær den i skiver. Kog broccoli meget mør, gerne både stilk og top, og purer den. Pil så avocado, og skær den i tynde skiver. En af skiverne moses med broccolien, der smages til med salt og peber. Skinken ristes i ovnen i 5 min. ved 200 grader. Nu ristes brødet. Hver brødskive smøres med broccolicreme på den ene side. Så lægges bund af tomat, agurk og avocado i skiver og dernæst kylling i skiver. Læg nu rucola og parmaskinke som top, før den anden skive brød evt. bliver lagt øverst på sandwichen. Den sidste brødskive kan også spises ved siden af.
