Salat med grillet laks, bær og mozzarella

30 minutter
530 kcal

En lækker salat med laks, bær og mozzarella, der med garanti bliver et kæmpe hit. Her få du opskriften, der nemt kan bruges til både frokost og aftensmad.

Salat med laks, bær og mozzarella i kasse

Salat med grillet laks, bær og mozzarella

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ dl perlespelt, rå mængde
  • 2 laksefileter
  • 1 skvis havsalt
  • 1 skvis sort peber, friskkværnet
  • 100 g salatmix med babyspinat og rucola
  • 125 g hindbær
  • 125 g blåbær
  • 50 g mozzarella
  • 20 g valnødder

Hindbær-ingefær-vinaigrette:

  • 1 dl hindbær
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • ½ spsk. akaciehonning
  • 1 tsk. ingefær
  • 1 skvis havsalt

Sådan gør du

  • Kog perlespelt efter emballagens anvisning.

  • Drys laksefileterne med salt og peber, og steg dem ca. 4 min. på hver side. Lad laksen hvile et par min., fjern derefter skindet, og pil kødet i mindre stykker.

  • Anret salatblade i to bokse, og top med perlespelt, laks, bær, mozzarella og valnødder.

  • Blend alle ingredienserne til vinaigretten til en jævn og cremet dressing. Smag til med salt, peber og evt. ekstra ingefær.

  • Kom 2 spsk. vinaigrette hen over hver salat, læg låget på de to bokse, og tag salaterne med.