Pølsehorn med agurkesalat og gnavegrønt

Imponer på din picnic med hjemmebagte pølsehorn, grønt tilbehør og måske en kakaomælk.

20. juli 2016 af Michelle Kristensen

Til 6 personer (hornene kan fryses)

Det skal du bruge

6 kvalitetspølser, evt. fra Hanegal

Dej

1 lille blomkålshoved, 300 g
3 æg
½ tsk. salt
½ tsk. bagepulver
1½ dl fintmalet mandelmel
½ dl knust hørfrø
1 dl rugmel

Agurkesalat

½ agurk
1 dl vand
2 dl eddike
2 tsk. havsalt
1 knivspids stevia
Friskkværnet peber

Karry-tomat-dip

140 g tomatpuré
½ tsk. havsalt
¼ tsk. chili
¼ tsk. karry

Sennepsdip

1 dl skyr
2 tsk. stærk sennep
1 tsk. karry
Havsalt og friskkværnet peber

Drik: Kakaomælk

12 dl sojamælk
10 friske dadler
1 tsk. vaniljepulver
5-6 spsk. kakao

Tilbehør

Gnavegrønt, 200 g

Sådan gør du


  • Bland lagen til agurkesalaten, og snit agurken i tynde skiver på et mandolinjern.
  • Lad skiverne trække i lagen – gerne natten over. Kør blomkålen til fint smuld i foodprocessoren.

  • Tilsæt derefter de resterende dej-ingredienser, og rør godt. Del dejen i 6 klumper, og kom hver klump dej omkring en pølse.

  • Bag hornene i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 25 min.

  • Rør ingredienserne til tomatdip og sennepsdip sammen, og blend ingredienserne til kakaoen.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler