Sunde opskrifter Frokost Pølsehorn ... Pølsehorn med agurkesalat og gnavegrønt 45 minutter 383,5 kcal Imponer på din picnic med hjemmebagte pølsehorn, grønt tilbehør og måske en kakaomælk. Af Michelle Kristensen 19. juli 2016 Pølsehorn med agurkesalat og gnavegrønt Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer (hornene kan fryses) 2 kvalitetspølser, evt. fra Hanegal Dej ⅓ lille blomkålshoved, 300 g 1 æg ¼ tsk. salt ¼ tsk. bagepulver ½ dl fintmalet mandelmel ¼ dl knust hørfrø ⅓ dl rugmel Agurkesalat ¼ agurk ⅓ dl vand ½ dl eddike ½ tsk. havsalt ⅓ knsp. stevia Friskkværnet peber Karry-tomat-dip 46 g tomatpuré ¼ tsk. havsalt ¼ tsk. chili ¼ tsk. karry Sennepsdip ⅓ dl skyr ½ tsk. stærk sennep ⅓ tsk. karry Havsalt og friskkværnet peber Kakaomælk 4 dl sojamælk 3⅓ friske dadler ⅓ tsk. vaniljepulver 1½ spsk. kakao Tilbehør 66 g gnavegrønt Sådan gør du Bland lagen til agurkesalaten, og snit agurken i tynde skiver på et mandolinjern. Lad skiverne trække i lagen – gerne natten over. Kør blomkålen til fint smuld i foodprocessoren. Tilsæt derefter de resterende dej-ingredienser, og rør godt. Del dejen i 6 klumper, og kom hver klump dej omkring en pølse. Bag hornene i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 25 min. Rør ingredienserne til tomatdip og sennepsdip sammen, og blend ingredienserne til kakaoen.