Pølsehorn med agurkesalat og gnavegrønt

Imponer på din picnic med hjemmebagte pølsehorn, grønt tilbehør og måske en kakaomælk.

20. juli 2016 af Michelle Kristensen

Til 6 personer (hornene kan fryses)

Det skal du bruge

6 kvalitetspølser, evt. fra Hanegal

Dej

1 lille blomkålshoved, 300 g
3 æg
½ tsk. salt
½ tsk. bagepulver
1½ dl fintmalet mandelmel
½ dl knust hørfrø
1 dl rugmel

Agurkesalat

½ agurk
1 dl vand
2 dl eddike
2 tsk. havsalt
1 knivspids stevia
Friskkværnet peber

Karry-tomat-dip

140 g tomatpuré
½ tsk. havsalt
¼ tsk. chili
¼ tsk. karry

Sennepsdip

1 dl skyr
2 tsk. stærk sennep
1 tsk. karry
Havsalt og friskkværnet peber

Drik: Kakaomælk

12 dl sojamælk
10 friske dadler
1 tsk. vaniljepulver
5-6 spsk. kakao

Tilbehør

Gnavegrønt, 200 g

Sådan gør du


  • Bland lagen til agurkesalaten, og snit agurken i tynde skiver på et mandolinjern.
  • Lad skiverne trække i lagen – gerne natten over. Kør blomkålen til fint smuld i foodprocessoren.

  • Tilsæt derefter de resterende dej-ingredienser, og rør godt. Del dejen i 6 klumper, og kom hver klump dej omkring en pølse.

  • Bag hornene i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 25 min.

  • Rør ingredienserne til tomatdip og sennepsdip sammen, og blend ingredienserne til kakaoen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: