Pølsehorn med agurkesalat og gnavegrønt

45 minutter
383,5 kcal

Imponer på din picnic med hjemmebagte pølsehorn, grønt tilbehør og måske en kakaomælk.

Pølsehorn med agurkesalat og gnavegrønt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer (hornene kan fryses)

  • 2 kvalitetspølser, evt. fra Hanegal

Dej

  • lille blomkålshoved, 300 g
  • 1 æg
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ½ dl fintmalet mandelmel
  • ¼ dl knust hørfrø
  • ⅓ dl rugmel

Agurkesalat

  • ¼ agurk
  • ⅓ dl vand
  • ½ dl eddike
  • ½ tsk. havsalt
  • ⅓ knsp. stevia
  • Friskkværnet peber

Karry-tomat-dip

  • 46 g tomatpuré
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. chili
  • ¼ tsk. karry

Sennepsdip

  • ⅓ dl skyr
  • ½ tsk. stærk sennep
  • ⅓ tsk. karry
  • Havsalt og friskkværnet peber

Kakaomælk

  • 4 dl sojamælk
  • 3⅓ friske dadler
  • ⅓ tsk. vaniljepulver
  • 1½ spsk. kakao

Tilbehør

  • 66 g gnavegrønt

Sådan gør du

  • Bland lagen til agurkesalaten, og snit agurken i tynde skiver på et mandolinjern.

  • Lad skiverne trække i lagen – gerne natten over. Kør blomkålen til fint smuld i foodprocessoren.

  • Tilsæt derefter de resterende dej-ingredienser, og rør godt. Del dejen i 6 klumper, og kom hver klump dej omkring en pølse.

  • Bag hornene i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 25 min.

  • Rør ingredienserne til tomatdip og sennepsdip sammen, og blend ingredienserne til kakaoen.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background