Pølsehorn med agurkesalat og gnavegrønt

Imponer på din picnic med hjemmebagte pølsehorn, grønt tilbehør og måske en kakaomælk.

20. juli 2016 af Michelle Kristensen

Pølsehorn med agurkesalat og gnavegrønt

6 personer (hornene kan fryses)

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 20 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 45 minutter

INGREDIENSER

6 kvalitetspølser, evt. fra Hanegal

Dej

1 lille blomkålshoved, 300 g

3 æg

½ tsk. salt

½ tsk. bagepulver

1½ dl fintmalet mandelmel

½ dl knust hørfrø

1 dl rugmel

Agurkesalat

½ agurk

1 dl vand

2 dl eddike

2 tsk. havsalt

1 knsp. stevia

Friskkværnet peber

Karry-tomat-dip

140 g tomatpuré

½ tsk. havsalt

¼ tsk. chili

¼ tsk. karry

Sennepsdip

1 dl skyr

2 tsk. stærk sennep

1 tsk. karry

Havsalt og friskkværnet peber

Kakaomælk

12 dl sojamælk

10 friske dadler

1 tsk. vaniljepulver

5-6 spsk. kakao

Tilbehør

200 g gnavegrønt

Sådan gør du

  • Bland lagen til agurkesalaten, og snit agurken i tynde skiver på et mandolinjern.
  • Lad skiverne trække i lagen – gerne natten over. Kør blomkålen til fint smuld i foodprocessoren.
  • Tilsæt derefter de resterende dej-ingredienser, og rør godt. Del dejen i 6 klumper, og kom hver klump dej omkring en pølse.
  • Bag hornene i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 25 min.
  • Rør ingredienserne til tomatdip og sennepsdip sammen, og blend ingredienserne til kakaoen. 

næringsindhold pr. person

Energi: 383,5 kcal

Protein: 32,3 g

Fedt: 15,6 g

Kulhydrat: 33,2 g

Kostfibre: 14,8 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: