Pølsehorn med agurkesalat og gnavegrønt

45 minutter
383,5 kcal

Imponer på din picnic med hjemmebagte pølsehorn, grønt tilbehør og måske en kakaomælk.

Pølsehorn med agurkesalat og gnavegrønt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer (hornene kan fryses)

  • 2 kvalitetspølser, evt. fra Hanegal

Dej

  • lille blomkålshoved, 300 g
  • 1 æg
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ½ dl fintmalet mandelmel
  • ¼ dl knust hørfrø
  • ⅓ dl rugmel

Agurkesalat

  • ¼ agurk
  • ⅓ dl vand
  • ½ dl eddike
  • ½ tsk. havsalt
  • ⅓ knsp. stevia
  • Friskkværnet peber

Karry-tomat-dip

  • 46 g tomatpuré
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. chili
  • ¼ tsk. karry

Sennepsdip

  • ⅓ dl skyr
  • ½ tsk. stærk sennep
  • ⅓ tsk. karry
  • Havsalt og friskkværnet peber

Kakaomælk

  • 4 dl sojamælk
  • 3⅓ friske dadler
  • ⅓ tsk. vaniljepulver
  • 1½ spsk. kakao

Tilbehør

  • 66 g gnavegrønt

Sådan gør du

  • Bland lagen til agurkesalaten, og snit agurken i tynde skiver på et mandolinjern.

  • Lad skiverne trække i lagen – gerne natten over. Kør blomkålen til fint smuld i foodprocessoren.

  • Tilsæt derefter de resterende dej-ingredienser, og rør godt. Del dejen i 6 klumper, og kom hver klump dej omkring en pølse.

  • Bag hornene i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 25 min.

  • Rør ingredienserne til tomatdip og sennepsdip sammen, og blend ingredienserne til kakaoen.