Sunde opskrifter Desserter Kærnemælks... Kærnemælkspannacotta med jordbær 4 timer 265 kcal Skift den sædvanlige fløde ud med kærnemælk og giv den gas med jordbærene. Så får du en lidt lettere dessert. Af I FORM-redaktionen 19. juni 2011 Prøv IFORMs lækre sommeropskrift. Kærnemælkspannacotta med jordbær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 blade husblas Saften af ¼ citron 2 dl gammeldags kærnemælk 2 spsk. rørsukker Korn af ½ vaniljestang Tilbehør 250 g jordbær 2 spsk. flydende honning 2 papirtyndt skårede skiver rugbrød Tilberedning Udblød husblas i koldt vand i en kop. Smelt den over vandbad, og rør citronsaften i. Pisk dette ud i kærnemælken, og smag til med sukker og vanilje. Hæld det i to dybe tallerkener eller høje glas, og lad det stivne 3-4 timer i køleskabet. Smør rugflagerne med honning, og kom dem i ovnen ved 125 grader i 20 minutter, til de er helt sprøde. Læg halve jordbær og trekanter af flager på den stivnede kærnemælks-pannacotta. Jordbær