Kærnemælkspannacotta med jordbær

4 timer
265 kcal

Skift den sædvanlige fløde ud med kærnemælk og giv den gas med jordbærene. Så får du en lidt lettere dessert.

Prøv IFORMs lækre sommeropskrift.

Kærnemælkspannacotta med jordbær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 blade husblas
  • Saften af ¼ citron
  • 2 dl gammeldags kærnemælk
  • 2 spsk. rørsukker
  • Korn af ½ vaniljestang

Tilbehør

  • 250 g jordbær
  • 2 spsk. flydende honning
  • 2 papirtyndt skårede skiver rugbrød

Tilberedning

  • Udblød husblas i koldt vand i en kop.
  • Smelt den over vandbad, og rør citronsaften i.
  • Pisk dette ud i kærnemælken, og smag til med sukker og vanilje.
  • Hæld det i to dybe tallerkener eller høje glas, og lad det stivne 3-4 timer i køleskabet.
  • Smør rugflagerne med honning, og kom dem i ovnen ved 125 grader i 20 minutter, til de er helt sprøde.
  • Læg halve jordbær og trekanter af flager på den stivnede kærnemælks-pannacotta.