Prøv IFORMs lækre sommeropskrift.

Kærnemælkspannacotta med jordbær

Skift den sædvanlige fløde ud med kærnemælk og giv den gas med jordbærene. Så får du en meget lettere og slankere dessert.

20. juni 2011 af I FORM

Ingredienser (2 personer)

2 blade husblas
Saften af ¼ citron
2½ dl gammeldags kærnemælk
2 spsk. rørsukker
Korn af ½ vaniljestang
strongTilbehør/strong
250 g jordbær
2 spsk. flydende honning
2 papirtyndt skårede skiver rugbrød/em

Spar på kalorierne, spis jordbær

Tilberedning

  • Udblød husblas i koldt vand i en kop.
  • Smelt den over vandbad, og rør citronsaften i.
  • Pisk dette ud i kærnemælken, og smag til med sukker og vanilje.
  • Hæld det i to dybe tallerkener eller høje glas, og lad det stivne 3-4 timer i køleskabet.
  • Smør rugflagerne med honning, og kom dem i ovnen ved 125 grader i 20 minutter, til de er helt sprøde.
  • Læg halve jordbær og trekanter af flager på den stivnede kærnemælks-pannacotta.


Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad forhindrer dig oftest i at træne?


I FORM anbefaler