Ingredienser (2 personer)
2 blade husblas
Saften af ¼ citron
2½ dl gammeldags kærnemælk
2 spsk. rørsukker
Korn af ½ vaniljestang
strongTilbehør/strong
250 g jordbær
2 spsk. flydende honning
2 papirtyndt skårede skiver rugbrød/em
Spar på kalorierne, spis jordbær
Tilberedning
- Udblød husblas i koldt vand i en kop.
- Smelt den over vandbad, og rør citronsaften i.
- Pisk dette ud i kærnemælken, og smag til med sukker og vanilje.
- Hæld det i to dybe tallerkener eller høje glas, og lad det stivne 3-4 timer i køleskabet.
- Smør rugflagerne med honning, og kom dem i ovnen ved 125 grader i 20 minutter, til de er helt sprøde.
- Læg halve jordbær og trekanter af flager på den stivnede kærnemælks-pannacotta.