Kærnemælkspannacotta med jordbær

4 timer
265 kcal

Skift den sædvanlige fløde ud med kærnemælk og giv den gas med jordbærene. Så får du en lidt lettere dessert.

Prøv IFORMs lækre sommeropskrift.

Kærnemælkspannacotta med jordbær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 blade husblas
  • Saften af ¼ citron
  • 2 dl gammeldags kærnemælk
  • 2 spsk. rørsukker
  • Korn af ½ vaniljestang

Tilbehør

  • 250 g jordbær
  • 2 spsk. flydende honning
  • 2 papirtyndt skårede skiver rugbrød

Tilberedning

  • Udblød husblas i koldt vand i en kop.
  • Smelt den over vandbad, og rør citronsaften i.
  • Pisk dette ud i kærnemælken, og smag til med sukker og vanilje.
  • Hæld det i to dybe tallerkener eller høje glas, og lad det stivne 3-4 timer i køleskabet.
  • Smør rugflagerne med honning, og kom dem i ovnen ved 125 grader i 20 minutter, til de er helt sprøde.
  • Læg halve jordbær og trekanter af flager på den stivnede kærnemælks-pannacotta.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background