Sunde opskrifter Desserter Sweet ’n’ ... Sweet ’n’ sour cupcakes 80 minutter 221 kcal Cupcakes uden mel og sukker, men med masser af sunde fedtstoffer fra frugt og nødder. Af I FORM-redaktionen 12. november 2012 Sweet ’n’ sour cupcakes Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk. Bund 37 g dadler 12 g mandler 10 g kakaopulver ¼ spsk. kokosolie ¼ stang vanilje Frosting 25 g cashewnødder Saft af 1 lime ½ spsk. agavesirup eller akaciehonning ¼ håndfuld mynteblade Pynt Mynteblade Tilberedning Kør alle ingredienser til bunden i foodprocessoren. Del derefter massen i 8 dele, og pres det ned i 8 muffinforme. Herefter blender du ingredienserne til frosting til en cremet masse. Fordel frostingen oven på bunden i de 8 forme, og glat ud med en kniv. Sæt kagerne på køl i minimum en time inden servering. Obs. Frostingen kan virke ret blød, lige når du laver den, men den “sætter sig” og bliver fast efter en time i køleskab.