Sweet ’n’ sour cupcakes

80 minutter
221 kcal

Cupcakes uden mel og sukker, men med masser af sunde fedtstoffer fra frugt og nødder.

Sweet ’n’ sour cupcakes

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Bund

  • 37 g dadler
  • 12 g mandler
  • 10 g kakaopulver
  • ¼ spsk. kokosolie
  • ¼ stang vanilje

Frosting

  • 25 g cashewnødder
  • Saft af 1 lime
  • ½ spsk. agavesirup eller akaciehonning
  • ¼ håndfuld mynteblade

Pynt

  • Mynteblade

Tilberedning

  • Kør alle ingredienser til bunden i foodprocessoren.
  • Del derefter massen i 8 dele, og pres det ned i 8 muffinforme.
  • Herefter blender du ingredienserne til frosting til en cremet masse. Fordel frostingen oven på bunden i de 8 forme, og glat ud med en kniv.
  • Sæt kagerne på køl i minimum en time inden servering.
  • Obs. Frostingen kan virke ret blød, lige når du laver den, men den “sætter sig” og bliver fast efter en time i køleskab.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background