Sweet ’n’ sour cupcakes

Cupcakes uden mel og sukker, men med masser af sunde fedtstoffer fra frugt og nødder.

13. november 2012 af I FORM

8 stk.

Bund
150 gram dadler
50 gram mandler
40 gram kakaopulver
1 spsk. kokosolie
½ stang vanilje


Frosting
100 gram cashewnødder
Saft af 1 lime
2 spsk. agavesirup eller akaciehonning
1 håndfuld mynteblade


Pynt
Mynteblade

  • Kør alle ingredienser til bunden i foodprocessoren.
  • Del derefter massen i 8 dele, og pres det ned i 8 muffinforme.
  • Herefter blender du ingredienserne til frosting til en cremet masse. Fordel frostingen oven på bunden i de 8 forme, og glat ud med en kniv.
  • Sæt kagerne på køl i minimum en time inden servering.
  • Obs. Frostingen kan virke ret blød, lige når du laver den, men den “sætter sig” og bliver fast efter en time i køleskab.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad forhindrer dig oftest i at træne?


I FORM anbefaler