Sweet ’n’ sour cupcakes

80 minutter
221 kcal

Cupcakes uden mel og sukker, men med masser af sunde fedtstoffer fra frugt og nødder.

Sweet ’n’ sour cupcakes

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Bund

  • 37 g dadler
  • 12 g mandler
  • 10 g kakaopulver
  • ¼ spsk. kokosolie
  • ¼ stang vanilje

Frosting

  • 25 g cashewnødder
  • Saft af 1 lime
  • ½ spsk. agavesirup eller akaciehonning
  • ¼ håndfuld mynteblade

Pynt

  • Mynteblade

Tilberedning

  • Kør alle ingredienser til bunden i foodprocessoren.
  • Del derefter massen i 8 dele, og pres det ned i 8 muffinforme.
  • Herefter blender du ingredienserne til frosting til en cremet masse. Fordel frostingen oven på bunden i de 8 forme, og glat ud med en kniv.
  • Sæt kagerne på køl i minimum en time inden servering.
  • Obs. Frostingen kan virke ret blød, lige når du laver den, men den “sætter sig” og bliver fast efter en time i køleskab.