Sweet ’n’ sour cupcakes

80 minutter

Cupcakes uden mel og sukker, men med masser af sunde fedtstoffer fra frugt og nødder.

Sweet ’n’ sour cupcakes

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Bund

  • 37 g dadler
  • 12 g mandler
  • 10 g kakaopulver
  • ¼ spsk. kokosolie
  • ¼ stang vanilje

Frosting

  • 25 g cashewnødder
  • Saft af 1 lime
  • ½ spsk. agavesirup eller akaciehonning
  • ¼ håndfuld mynteblade

Pynt

  • Mynteblade

Tilberedning

  • Kør alle ingredienser til bunden i foodprocessoren.
  • Del derefter massen i 8 dele, og pres det ned i 8 muffinforme.
  • Herefter blender du ingredienserne til frosting til en cremet masse. Fordel frostingen oven på bunden i de 8 forme, og glat ud med en kniv.
  • Sæt kagerne på køl i minimum en time inden servering.
  • Obs. Frostingen kan virke ret blød, lige når du laver den, men den “sætter sig” og bliver fast efter en time i køleskab.