Citronmåne med blåbærmousse og lemondrys

En meget fjern og sundere slægtning til tankstationens kagekending.

13. november 2012 af I FORM

1 kage – deles i 8 stykker

Bund

150 gram dadler
75 gram paranødder
Revet skal af ½ økocitron


Mousse

100 gram moden banan
100 gram blåbær (fra frost og tøet op – husk at hælde væske fra!)
2 spsk. lecitin-granulat
1 spsk. HUSK-fibre
1 spsk. kokosolie


Pynt

Revet skal af 1 økocitron

  • Kør alle ingredienser til bunden sammen på en foodprocessor. Form derefter massen til en stor halvmåne.
  • Herefter laver du moussen: Blend ingredienserne til en cremet masse.
  • Put moussen i en frysepose, klip et hul i hjørnet, og tryk moussen ud oven på bunden.
  • Sæt kagen på køl i minimum 4 timer, og drys med revet citronskal inden servering.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad forhindrer dig oftest i at træne?


I FORM anbefaler