Sunde opskrifter Desserter Citronmåne... Citronmåne med blåbærmousse og lemondrys 4,5 timer En meget fjern og sundere slægtning til tankstationens kagekending. Af I FORM-redaktionen 12. november 2012 Citronmåne med blåbærmousse og lemondrys Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 kage (deles i 8 stykker) Bund 300 g dadler 150 g paranødder Revet skal af ½ økocitron Mousse 200 g moden banan 200 g blåbær (fra frost og tøet op – husk at hælde væske fra!) 4 spsk. lecitin-granulat 2 spsk. HUSK-fibre 2 spsk. kokosolie Pynt Revet skal af 1 økocitron Sådan laver du citronmåne med blåbærmousse og lemondrys Kør alle ingredienser til bunden sammen på en foodprocessor. Form derefter massen til en stor halvmåne. Herefter laver du moussen: Blend ingredienserne til en cremet masse. Put moussen i en frysepose, klip et hul i hjørnet, og tryk moussen ud oven på bunden. Sæt kagen på køl i minimum 4 timer, og drys med revet citronskal inden servering.