Citronmåne med blåbærmousse og lemondrys

4,5 timer

En meget fjern og sundere slægtning til tankstationens kagekending.

Citronmåne med blåbærmousse og lemondrys

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 kage (deles i 8 stykker)

Bund

  • 300 g dadler
  • 150 g paranødder
  • Revet skal af ½ økocitron

Mousse

  • 200 g moden banan
  • 200 g blåbær (fra frost og tøet op – husk at hælde væske fra!)
  • 4 spsk. lecitin-granulat
  • 2 spsk. HUSK-fibre
  • 2 spsk. kokosolie

Pynt

  • Revet skal af 1 økocitron

Sådan laver du citronmåne med blåbærmousse og lemondrys

  • Kør alle ingredienser til bunden sammen på en foodprocessor. Form derefter massen til en stor halvmåne.

  • Herefter laver du moussen: Blend ingredienserne til en cremet masse.

  • Put moussen i en frysepose, klip et hul i hjørnet, og tryk moussen ud oven på bunden.

  • Sæt kagen på køl i minimum 4 timer, og drys med revet citronskal inden servering.